Nyhed

Machine Head giver dansk koncert i anledning af pladejubilæum

GAFFA – alt om musik

Robb Flynn og co. fejrer 25-års jubilæet for debutudgivelsen Burn Your Eyes med en koncert i København – med gamle venner

Samtlige fans kunne ånde lettet op, da det amerikanske metal band Machine Head i slutningen af 2018 annoncerede, at de ikke ville lade sig opløse oven på bandkollegaerne Phil Demmel og Dave McClains afsked. Disse dage udgøres bandet af forsanger, guitarist og kernemedlem Robb Flynn samt bassist Jared McEachern, men til efteråret vil et par gamle kendinge dog slutte sig til selskabet. Machine Head fejrer nemlig 25-årsdagen for Burn Your Eyes ved at slå sig sammen med trommeslager Chris Kontos og guitarist Logan Mader, der begge var med på 1994-pladen. I den forbindelse rammer bandet Amager Bio den 9. oktober.

LÆS OGSÅ: OPDATERING: Machine Head går ikke i opløsning


Om genforeningen med Kontos og Mader udtaler Flynn:

– Både Logan og Chris er i formidabel spille-form. Stemningen mellem os alle fire har været utrolig positiv, og efter at have gennemgået numre som ”Death Church” og ”I’m Your God Now” for første gang i over et årti er jeg blevet mindet om, hvor fucking heavy vores gamle sange er.

Machine Head blev dannet af Flynn og bassist Adam Duce. Flynn er det eneste konstante medlem af bandet, som gennem tiden har udgivet ni studiealbum, startende med Burn Your Eyes, som blandt andet indeholder koncertklassikeren ”Davidian”. I dag anses bandet som blandt de største navne på den internationale metal-scene, og til efteråret kan Amager Bio opleve hvorfor, når Machine Head spiller hele Burn Your Eyes fra start til slut samt øvrige hits.


Machine Head optræder den 9. oktober i Amager Bio, København. Billetsalget starter fredag 29. marts klokken 10.00, og billetterne kan købes på ticketmaster.dk og amagerbio.dk.

LÆS OGSÅ: Maskinhoved med stilsikker knogleknusende brutalitet

Machine Head - "Davidian"


ANNONCE