Nyhed

Jazzfestival i Odense udvides til to dage

GAFFA.dk - alt om musik

Den fynske Jaiyede Jazz Festival afholdes i år for tredje gang d. 11. -12. september. Den afholdes som vanligt af Momentum Musik på Momentum Teater i Odense, men som noget nyt strækker festivalen sig over to dage. Dette gøres for at kunne invitere flere danske bands ind.

Festivalen har ellers en stærk tradition for at repræsentere også ikke-vestlige musiktraditioner under en bred forståelse af, hvad jazz kan være. De har blandt andet som mål at udviske statiske og rigide genrebetegnelser og byder kultur fra andre kontinenter og stilarter velkommen i en verden af improvisationsmusik, der rummer alt fra ”post-punk, dub, IDM, hiphop, afrobeat og drum’n bass til klassisk, psychedelia og alverdens folklore.”

LÆS OGSÅ: ARTIKEL: Causa Sui – pionerer fra provinsen


Jaiyede Jazz Festival har mange nyere bands og bands med nyligt udgivet musik på programmet. Festivalen er dermed et unikt kulturtilbud i år hvor mange festivaler er aflyst, støttet af Odense Kommunes Musikudvalg, Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik og Møllerens Fond. Dørene åbner d. 11. september kl. 17:00, og en partoutbillet koster 250 kr. Billetter kan købes gennem dette link

Line up:

Causa Sui (DK, billedet)


Embryo (DE)

Cockpit Music (DK)

Karl Hector & The Malcouns (DE)


Nausia (DK)

Dawda Jobarteh & Stefan Pasborg (GM/DK)

Martin Rude & Jakob Skøtt (DK)

Køs (DK)

ANNONCE