Nyhed

Gratis DMA Roots-prisfest og koncert med Efterklang

GAFFA.dk – alt om musik

DMA Roots vil i 2021 finde sted i Tønder, og snarligt albumaktuelle Efterklang giver koncert dagen før som optakt

Det bliver en weekend i musikkens tegn i Tønder. Fredag 26. november står det danske band Efterklang på scenen i Schweizerhalle, som er Tønder Kulturhus. Koncerten med Efterklang er optakt til prisuddelingsfesten Danish Music Awards Roots (DMA) 2021, som finder sted lørdag 27. november samme sted.

DMA Roots 2021 er et samarbejde mellem genreorganisationen Tempi og Tønder Festival. Tempi står for de tre undergrene af Danish Music Award, nemlig DMA Roots, Folk og World. I 2019 fusionerede DMA Folk og DMA World ved en prisfest i København. Prisfesten 2020 fandt også sted i København nu under navnet DMA Roots. I 2021 rykker DMA Roots altså til Tønder.


Til Danish Music Awards Roots 2021 vil der være masser af livemusik og uddeling af syv priser. Det er en række aktuelle folk- roots- og worldnavne, der træder på scenen i Tønder og tæller Dawda Jobarteh og Kamilla Haugaard, DJ Sabs, Who Killed Bambi, Baby Did A Bad Thing og Fionia Folk Brothers.

Der bliver uddelt følgende priser til showet:
Årets Danske Rootsudgivelse
Årets Danske Rootstrack
Årets Danske Rootskomponist
Årets Danske Rootsnavn
Årets Nye Danske Rootsnavn
Årets Danske Rootslivenavn
Traditionsprisen

Det danske band Efterklang er dannet i 2000 og har bevæget sig smidigt fra elektronisk postrock gennem talrige popeksperimenter og musikalske afsøgninger til en position som et kreativt og kunstnerisk band. Efterklang udgiver 8. oktober album nummer seks, Windflowers. Bandet består af Mads Brauer, Casper Clausen og Rasmus Stolberg, som er barndomsvenner med opvækst på Als. I 2021 og 2022 venter en længere turné i Europa.


Koncerten med Efterklang finder sted 26. november 2021 kl. 20 i Schweizerhalle – Tønder Kulturhus. Der er fri entré til koncerten, men man skal bestille billet, og det kan gøres fra 30. september kl 10.00 lige her.

Danish Music Awards Roots finder sted 27. november kl. 20 samme sted. Også her er der fri entré, men man skal bestille billet, og det kan gøres fra 30. september kl 10.00 lige her.

LÆS OGSÅ: REPORTAGE: Som kvæg på forårets græs


Varm op med Efterklangs seneste single, "Hold Me Close When You Can":

ANNONCE