Nyhed

PREMIERE: Eivør træder ud af mørket i ny musikvideo

GAFFA.dk – alt om musik

Den prisbelønnede, færøske sangerinde Eivør udgiver i dag musikvideo til sin nye single ”Let it Come”. Se videoen nedenfor.

I dag udkommer ny betagende musikvideo til færøske Eivør Pálsdóttirs nyeste single ”Let it Come”, hvor man foruden Eivør kan opleve skuespiller Tómas Lemarquis, der blandt andet er kendt fra Blade Runner 2049 og X-Men: Apocalypse. Singlen er en opfølger til Eivørs seneste nummer ”Sleep on It”, og de er begge fra hendes kommende album Segl, som udkommer den 18. september 2020.

Imens ”Sleep on It” handler om søvnbesvær og om at træffe svære beslutninger, handler denne sang om processen i at træde ud på den anden side af kampen og om at turde håbe på, at der, på trods af mange usikkerheder undervejs, venter én noget godt.


Med naturen som videoens vigtigste kulisser bevæger den smukke sangerinde sig i et sort/hvidt landskab, som på én gang er både dystert og opløftende. Einar Egils, som både har instrueret videoen til “Let it Come” og “Sleep On It” forklarer i pressemeddelelsen, at den nyeste video er en forløber til verdens undergang, som vi ser portrætteret i videoen til ”Sleep on It”:

”Eivør har siddet fast i et loop af usikkerhed i årevis, indtil hun ser en vision, der vil ændre alting, som vi kender det, og hun er nøglen til indfrielsen af disse forandringer.”

LÆS OGSÅ: VIDEOPREMIERE: Eivør skildrer verdens undergang i dystopisk video


Det kommende album Segl er inspireret af den barske, færøske natur, som Eivør er vokset op i, og er en opfølger til Slør, der udkom på færøsk i 2015 og engelsk i 2017. Albummet fik sammen med Bridges i 2015 fem stjerner af GAFFA, og derfor er der god grund til at glæde sig:

”Begge er fremragende, virtuose album, som vil blive stående klart og tydeligt i erindringen, hvor andre album af andre kunstnere vil passere revy forbi og hurtigt forsvinde i glemslens tåger,” skrev GAFFAs anmelder dengang.

Eivør skulle have været på Danmarks- og Europaturné i september og oktober, men touren er grundet corona-pandemien netop blevet udskudt til efteråret 2021.


Se videoen til "Let it Come":

Eivør - "Let It Come" from Einar Egils on Vimeo.

ANNONCE