Nyhed

VIDEOPREMIERE: Lydmor og Eivør på roadtrip

GAFFA.dk – alt om musik

"Nevada" er endnu en forløber for Lydmors kommende album

Lydmor er tilbage med en ny single, "Nevada", hvor hun får selskab af den færøske sanger Eivør. Samtidig med hun klar med den tilhørende video, hvor Lydmor og Eivør er på roadtrip på vej mod det mystiske Hotel Leopold, som ligger midt ude i Nevadas ørken, helt isoleret fra omverdenen. 

”Hotellet ligger isoleret placeret midt ude i Nevadas ørken. Hvad er der er foregået, forbliver usagt, men man fornemmer, at der er sket noget fatalt. Der er blevet drukket tæt, alt virker tåget, og to mennesker er gået voldsomt meget forbi hinanden. En gigantisk misforståelse! Men har denne misforståelse haft så katastrofal karakter, at den har udløst et slags undertrykkelsens Big Bang? En gnist, hvorfra al sexisme, fornedrelse, alle vores fordomme og alle vores genertheder er udsprunget?” udtaler Lydmor i en pressemeddelelse.


Lydmor fortæller om samarbejdet med Eivør:

“Jeg havde lyst til at lave noget, hvor jeg brugte den meget høje del af min stemme – måske forsøge at presse min stemme lidt, for at se, hvor grænsen gik, og hvor højt jeg kunne komme op. Og så synes jeg bare, at Eivørs og min stemme passer rigtig godt sammen, fordi hun synger så markant anderledes end jeg selv. Der er en stor kontrast mellem dem. Så når hun kommer ind, så er det, som om hele sangens rum ændrer sig. Jeg blev så glad, da jeg modtog hendes vokaler”.

"Nevada" er den sjette singleforløber for Lydmor kommende fjerde soloalbum Capacity, der udkommer 12. marts. Albummet bliver opfølgeren til albummet I Told You I'd Tell Them Our Story fra 2018 og er allerede blevet indvarslet af fem singler: "LSD Heart", "Guilty (Kill Me)", "Someone We Used to Love", "If You Want Capacity" og "The Gadget Song". 


Lydmor giver efter planen to koncerter i marts i København, men har ellers, grundet corona-nedlukningen, udskudt sin turné til efteråret.

LÆS OGSÅ: Lydmor udskyder vinterturné


ANNONCE