Nyhed

Nordic Noise Festival offentliggør flere navne

GAFFA.dk – alt om musik

Mercenary, Puteraeon og Statement er føjet til hardrockfestivalen

Rock- og metalfestivalen Nordic Noise blev i år med kort frist ændret til en streaming-festival, som blev taget godt imod. I 2021 satser arrangørerne dog på en rigtig festival, som skal finde sted i Amager Bio 7.-8. maj, og nu har de offentliggjort tre nye navne, nemlig Mercenary, Puteraeon og Statement.

Mercenary blev dannet i Aalborg tilbage i 1991, spiller melodisk dødsmetal og giver på Nordic Noise deres første koncert i København i syv år. De er samtidig på vej med deres ottende album, det første i otte år og opfølgeren til Through Our Darkest Days, der blev anmeldt i GAFFA under overskriften "Dansk metal af højeste kaliber".


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Dansk metal af højeste kaliber

Puteraeon fra Sverige er aktuelle med deres kritikerroste album The Cthulhian Pulse: Call From The Dead City og giver en af deres sjældne danske koncerter – med dødsmetal af den mørkeste og ondeste slags.

Statement er lyden af melodisk heavy med pompøse omkvæd og virtuose guitarsoloer. Deres seneste og tredje album Force of Life udkom i 2019 og blev fulgt af en stor Europa- og Englandsturné.

De fleste navne er nu offentliggjort til Nordic Noise, og programmet er indtil videre som følger:


Mercenary
Illdisposed
Hatesphere
Transport League (SE)
Puteraeon (SE)
Grumpynators
Statement
Pectora
Meridian
Justify Rebellion
Demolizer

Billetsalget er i fuld gang via Billetto.dk

Varm op med "From The Ashes of the Fallen" fra Mercenarys kommende album:

ANNONCE