Nyhed

Spot Festival holder metalaften

GAFFA.dk – alt om musik

Spot Festival har netop offentliggjort seks metalnavne til en metalaften på Train 1. maj. 

Alkymist, Aphyxion, CABAL, Ivy Crown, LIVLØS og VOLA (billedet) er navnene på de seks bands, som kan opleves til Spot Metal på Train i Aarhus fredag den 1. maj klokken 19-23.30 som en del af Spot Festival. De repræsenterer ny dansk metal med ambitioner om at nå et endnu større publikum og får mulighed for at spille for potentielle nye, udenlandske samarbejdspartnere.

Spot Metal-konceptet bliver stablet på benene i samarbejde med blandt andet Mono Goes Metal og Metal Royale. Der er gratis adgang med Spot Festival-armbånd, og ellers koster en billet 6,66 kroner.


Lidt mere om de seks bands:

Alkymist

Alkymists musik viser tilbage til både klassisk musik og 70’ernes progressive rock blandet med skæve soniske landskaber og tonstunge doom-riffs.


Aphyxion
Det unge band har bevæget sig over mod metalcore-genren, men stadigvæk med dødsmetallens hårdtslående punch. Gruppen er nomineret til en GAFFA-Pris i kategorien "Årets danske hardrock/metal-udgivelse" for albummet Void.

Cabal
Cabal er et brutalt metalband, der sender nakkemusklerne på overarbejde. Musikken trækker på inspiration fra såvel black og dødsmetal som djent og hardcore.

Ivy Crown
Ivy Crown er en melodisk metalcore-kvartet, der lægger fokus på stærk vokal og stramme kompositioner.

Livløs
Livløs spiller hårdtslående melodisk dødsmetal, der fusionerer melankoli med intensiteten og brutaliteten fra den amerikanske dødsmetal.

VOLA
Det københavnske metalband har en særegen lyd, der inddrager alt fra progressiv rock og metal til kantet, melodisk pop, electronica og industrial. Gruppen kan også opleves til GAFFA-Prisen i Musikhuset Aarhus 26. februar. 

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen er udsolgt – se showet på TV2 Play og Zulu

Varm op med VOLAs "Smartfriend":


ANNONCE