Nyhed

Spot Festival præsenterer ni nye navne – og programmet til metalaften

GAFFA.dk – alt om musik

Blandt andre Saveus, Selina Gin og Calby kan opleves på Aarhus-festivalen

Spot Festival, der har fokus på dansk musiks vækstlag og i år finder sted den 16. og 17. september i og omkring Musikhuset Aarhus og Aarhus Congress Center, fortsætter med annonceringerne og offentliggør atter ni nye navne.

Programmet byder denne gang på Saveus, den tidligere Nelson Can-sanger Selina Gin, Calby, Kh Marie, Dayyani, Soon, Pauline, GR8SCOTT og Aarhus Symfonietta X Bona Fide.


Saveus gav en af sine første koncerter på Spot Festival 2016, hvor GAFFAs anmelder tildelte ham hele seks stjerner. Han har siden blandt andet åbnet Roskilde Festivals Orange Scene i 2018, som han også fik meget ros for.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: En euforisk prædiken

Selina Gin har netop udsendt sin første solosingle, "Deep Blue", oven på i 2020 at have stoppet på toppen som sanger i Nelson Can, der efter ni år lukkede og slukkede med albummet So Long Desire, som GAFFA tildelte seks stjerner.


Soulsangeren Calby er aktuel med det velanmeldte debutalbum, Burnout, den eksperimenterende elektropopkunstner Kh Marie fik mange lovprisninger for sidste års debutalbum, Intet er nok, Dayyani blander rock, pop, elektro og r&b og er også kendt som sanger i liveudgaven af Ganger, Pauline er dansksproget pop, Soon er elektropop med strejf af r&b, GR8SCOTT spiller alternativ pop, som ifølge Spot "tager os tilbage til fremtiden", og Aarhus Symfonietta X Bona Fide opererer med et værk, der kredser om længsel og magi i krydsfeltet mellem klassisk musik og gotisk folk.

Desuden er Spot klar med programmet til Spot Metal, nemlig (0), CABAL, SortHandsk, SOUTH HAVEN, Terminalist og VOLA, der alle spiller på Train fredag den 17. september klokken 18. Der er gratis adgang med Spot-armbånd, og ellers er billetprisen 6,66 kroner. 

Køb billetter til Spot på festivalens hjemmeside


Varm op med Selina Gins optræden fra den streamede Heartland Festival 2020:

ANNONCE