Nyhed

HISTORISK BILLETSALG: Grøn melder udsolgt i alle byer på nær én

”Syv ud af i alt otte byer er udsolgte, før turnéen er gået i gang – og det er aldrig sket før”

I 40 år har Grøns koncertturné drønet gennem det danske land, og hvis årets billetsalg har noget at skulle have sagt, er koncertturnéen mere relevant end nogensinde før. I en pressemeddelelse fra i dag lyder det nemlig, at Grøn i Kolding officielt er udsolgt, og med denne melding ”er syv ud af i alt otte byer udsolgte, før turnéen er gået i gang – og det er aldrig sket før”.

Koncertdagene i henholdsvis Kolding, Aalborg, Tårnby, Odense, Aarhus, Næstved og Valby er alle blevet udsolgt på mindre end en måned, mens der stadig er billetter til koncertdagen i Esbjerg. Indtil videre skal næsten 150.000 mennesker altså opleve koncertturnéen, når den ruller forbi de danske byer fra i morgen den 20.–30. juli.

Theis Petersen, som er indsamlingschef i Muskelsvindfonden, er helt overvældet over det historiske billetsalg: 


“De sidste uger har været fuldstændig overvældende. Vi har i 40 år festet med et formål, når vi har draget på turné med Grøn, og det er helt vildt at opleve, at koncertturnéen stadig lever i bedste velgående. Jeg glæder mig personligt helt vildt til dagene i juli, hvor vi skal afsted og skabe overskud til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe plads til forskelle og større mangfoldighed i det danske samfund,” lyder det fra indsamlingschefen.

Med på den grønne karavane er kunstnerne Andreas Odbjerg, Artigeardit, Aqua, Benjamin Hav og Familien, Medina, , L.O.C. og Saveus.

LÆS OGSÅ: KLASSIKEREN FYLDER 20: Da en stodder overbeviste folket og blev konge


ANNONCE