Nyhed

Bryan Ferry udskyder koncerter i Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Koncerterne i Viborg og København er udsat på ubestemt tid

Bryan Ferry skulle have givet koncert i Tinghallen i Viborg 23. maj og i KB Hallen 25. maj, men koncerterne bliver nu udskudt til to endnu ikke fastlagte datoer grundet den fortsatte coronapandemi. Billethavere kan beholde deres billet eller få pengene retur.

Arrangøren skriver i en mail til billetkøberne: 


"Bryan Ferry i Tinghallen 23. maj 2021/KB Hallen 25. maj bliver flyttet til en ny dato og vil derfor ikke vil finde sted på den oprindelige dato. 

Den nye dato for arrangementet er endnu ikke fastlagt, men vi giver dig muligheden for at beholde dine pladser. Dine billetter vil derfor være gyldige til den nye dato. 

Du skal på nuværende tidspunkt ikke foretaget dig noget, vi vender tilbage pr. e-mail med information, så snart den nye dato er fastlagt. 


Ønsker du på nuværende tidspunkt din billet refunderet af arrangøren, vil vi bede dig give besked til os ved at svare på denne mail senest den 28. maj 2021. 

Du vil selvfølgelig også senere have mulighed for at refundere din billet, hvis du ikke har mulighed for at deltage på den nye dato, når denne bliver meldt ud. 

Da vi har meget travlt for tiden på grund af de ekstraordinært mange ændringer som følge af coronavirus, vil behandlingstiden for evt. refunderinger være 4-6 uger, og du vil hjælpe os meget ved ikke at rykke for svar i denne periode."


Begge koncerter skulle oprindeligt have fundet sted i juni 2020, men blev udskudt grundet coronapandemien.

Den engelske crooner er en forholdsvis hyppig gæst i Danmark, og han besøgte senest landet i 2019, hvor han gav koncert i Byparken i Vejle. GAFFA anmeldte ham senest live på Heartland Festival 2017, hvor vi var godt tilfredse.

LÆS OGSÅ: Sølvstænket stemme sang solen i sænk

ANNONCE