Nyhed

Copenhell klar med hovednavn for 2022

GAFFA.dk – alt om musik

Helvedesfestivalen på Refshaleøen har en god nyhed

Copenhell har i dag annonceret, at Iron Maiden bliver en del af musikprogrammet til Copenhell 2022. Bandets Legacy of the Beast-verdensturné, der blev sat på hold i 2020, genoptages nemlig næste år. Gruppen skulle have spillet arenaturné i sommeren 2021 og kunne derfor ikke spille på Copenhell 2021, men denne tour måtte også udskydes til 2022, hvilket har givet plads til Copenhell næste år.

Turnéen er en rundrejse i heavy metal-bandets musikkatalog fra 80’er-klassikerne til de nyeste udgivelser. De erfarne herrers musikalske præstationer vil blive suppleret af spektakulære kulisser, rekvisitter og et forrygende sceneshow. 


Det garvede band, der efterhånden har spillet sammen i mere end 45, skulle også have været festivalens hovednavn i 2020, inden Copenhell sammen med de andre danske musikfestivaler måtte kaste håndklædet i ringen grundet corona. 

Copenhell 2021 bliver efter planen afviklet den 16.-19. juni på Refshaleøen i København og har indtil videre store hovednavne som KISS, EmperorKorn, og Bad Religion på programmet. Se hele programmet lige her

Læs også: Iron Maiden rykker i studiet 


 

ANNONCE