Nyhed

The Streets aflyser alle koncerter i 2022

GAFFA.dk – alt om musik

Beslutningen er forbundet med coronapandemien

Mike Skinners rap-projekt The Streets har valgt aflyse alle annoncerede koncerter i 2022. Det skriver NME. Skinner har selv delt beslutningen i et opslag på Instagram.

”Det er med tungt hjerte, at jeg må fortælle, at vi har besluttet os for at aflyse alle live-optrædener i 2022. Det er ikke fair at blive ved med at tage jeres penge for billetter, når vi ved, at ét tilfælde af covid kan stoppe det hele. Jeg er virkelig ked af at skuffe jer,” skriver musikeren i opslaget og tilføjer:


”Dette har været den værste uge af det værste år af mit liv.”

Artiklen fortsætter under opslaget

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Mike Skinner (@mikeskinnerltd)


Aflysningen går dermed tilsyneladende også ud over koncerten på den nye danske festival Syd for Solen, der dog fortæller til GAFFA, at de endnu ikke har modtaget en offciel aflysning fra The Streets' agent og melder tilbage, når de ved mere. Du kan dog stadig se frem til at opleve blandt andre Liam Gallagher, The National og Jungle, når festivalen løber af stablen fra den 10.-12. juni 2022.

LÆS OGSÅ: Syd for solen fuldender programmet


Det første album fra The Streets, Original Pirate Material, udkom i 2002. Sidste år udkom projektets seneste udspil i form af pladen None of Us Are Getting Out of This Life Alive, som blev modtaget med fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder.

ANNONCE