Nyhed

Gratis musikfestival på Nørrebro med stærkt lineup

GAFFA.dk – alt om musik

Oplev blandt andre Sulka, Klumben & Raske Penge og Lucy Love

Sidste år skulle Blaagaards Festival have fundet sted for første gang på Blågårds Plads på Nørrebro, men festivalen måtte desværre aflyses grundet coronapandemien. I år kan den heldigvis godt gennemføres, og arrangørerne er nu klar med programmet, der har hygge og diversitet i fokus og spænder fra folk til reggae, dancehall, hiphop, afropop med mere. Festivalen løber af stablen i dagene 29.-31. juli, og det hele er gratis.

Programmet, der tæller adskillige populære og anmelderroste kunstnere, er som følger:


Negash Ali (hiphop)

Emma Cherono (reggae)

Fastpoholmen (folk/reggae)


Klumben & Raske Penge (dancehall)

Lucy Love (rap/grime/elektro)

Mambe & Danochilango (global bas)


JJ Paulo (afropop)

Tobias Rahim (pop)

Sulka (hiphop, billedet)

Blaagaards Festival bliver afholdt på Blågårds Plads, som på dagen vil rumme op til 500 tilhørere, der foruden musikken kan dykke ned i Blågårdsgades store udbud af mad. Der vil op til festivalen være mulighed for at købe et støttearmbånd på Blågårds Apotek, og dette støttearmbånd kan også købes i baren under festivalen, hvilket giver rabat på både mad og drikke.

Med festivalen ønsker folkene bag, med egne ord, "at vise den folkelighed med lokale ildsjæle, en stærk handelsforening, spændende mennesker og ikke mindst sammenhold, der præger pladsen, og dermed gøre op med den negative fortælling om uro og kriminalitet, som alt for ofte præger mediernes dækning."

Læs mere på festivalens hjemmeside

En af de optrædende, Negash Ali, er i øvrigt sammen med DJ Static aktuel med projektet error.is.human, som for nylig fik hele fem stjerner af GAFFAs anmelder.

LÆS OGSÅ: Negash Ali og DJ Static gør menneskelige fejl til musikalsk triumf

Varm op med Sulkas "Kalder den":

ANNONCE