Nyhed

Bon Ivers Justin Vernon og The Nationals Aaron Dessner annoncerer nyt fælles album

GAFFA.dk – alt om musik

Big Red Machine udgiver deres andet album til august

To af amerikansk indierocks helt store navne, Bon Ivers sanger og sangskriver Justin Vernon og The Nationals guitarist med mere Aaron Dessner, annoncerer deres andet fælles album under navnet Big Red Machine. Albummet får titlen How Long Do You Think It's Gonna Last? og udkommer 27. august.

På albummet medvirker en række markante gæster, blandt andre Taylor Swift (hvis to seneste album Dessner har været med til at skrive og producere og medvirker på), Fleet Foxes, Sharon Van Etten, Shara Nova (My Brightest Diamond), Ben Howard, Anaïs Mitchell og This Is The Kit


Idéen til Big Red Machine opstod tilbage i 2008, da Aaron Dessner sendte en sang til Justin Vernon, som han navngav "Big Red Machine." Det blev starten på et kreativt samarbejde, som i 2018 udmundede i det første fælles album, der også havde titlen Big Red Machine. Et udspil, som GAFFAs anmelder var forholdsvis tilfreds med.

LÆS OGSÅ: Bittersøde, blandede indie-bolsjer

"Dette er musik, som jeg oprindeligt skabte og følte mig følelsesmæssigt forbundet til, men det har været meget interessant at høre, hvordan forskellige mennesker relaterer til den, og hvordan forskellige stemmer støder sammen med den. Det er det, der gør den speciel. Med alle, der medvirker på denne plade, er der en åbenhed, en kreativ generøsitet og en følelsesmæssig kvalitet, som holder det hele sammen," fortæller Aaron Dessner i en pressemeddelelse. Dessner synger i øvrigt selv på tre af albummets sange.


Tracklisten er som følger:

1. Latter Days (feat. Anaïs Mitchell)
2. Reese
3. Phoenix (feat. Fleet Foxes & Anaïs Mitchell)
4. Birch (feat. Taylor Swift)
5. Renegade (feat. Taylor Swift)
6. The Ghost of Cincinnati
7. Hoping Then
8. Mimi (feat. Ilsey)
9. Easy to Sabotage (feat. Naeem)
10. Hutch (feat. Sharon Van Etten, Lisa Hannigan & Shara Nova [My Brightest Diamond])
11. 8:22am (feat. La Force)
12. Magnolia
13. June’s a River (feat. Ben Howard & This Is The Kit)
14. Brycie
15. New Auburn (feat. Anaïs Mitchell)

Hør albummets åbningsnummer "Latter Days", en duet mellem Justin Vernon og Anaïs Mitchell.


 

ANNONCE