Nyhed

Pharfar giver koncert med masser af gæster

GAFFA.dk – alt om musik

De optrædende på aftenen tæller blandt andet Wafande, Klumben, Raske Penge og Shaka Loveless

Pharfar inviterer til release på sit nye label Møntn Records den 25. juni i Amager Bio – og han tager en håndfuld venner med, som ud over ham selv udgør aftenens musikalske indslag. Lineuppet er:

Wafande (der ellers har indstillet karrieren), Shaka Loveless, Kaka, Klumben, Raske Penge, Niklas, Runny Money, Ludvig og Ung Tjerkel.


Møntn Records er den nye legeplads for Pharfar og hans venner, hvor de fremover kan udtrykke sig med 100 procent kunstnerisk frihed. Det nye label udgiver sine kommende udgivelser i samarbejde med Target Group, og den 25. juni indvies Møntn med Pharfars nye single ”Klap kage”.

Om den single udtaler Pharfar:

”Jeg har altid godt kunnet lide, når tingene går lige til grænserne. At lave en sang, hvor et børnerim blandes med en sang om sex og store numser, er nok lige der, hvor jeg synes, det er sjovt og måske en anelse provokerende. Men først og fremmest er det sjovt. Det er ironi og det er ekstremer, uden dog at bruge slemme ord.”


Han fortsætter:

”Nummeret ligger indholdsmæssigt i god tråd med mit tidligere virke. Af med skoene og af med attituden. Frem med selvironi og humor. Musikalsk er vi i en videreudvikling af dancehall-universet, hvor Pharfars dybe stemme denne gang er sat lidt op i tonen. Man kan sige, det er mere sang og mindre rap”

Billetter til aftenen kan købes via dette link


LÆS OGSÅ: Kaka teamer op med Snoop Dogg på ny single

Varm op med Pharfars "Alt er godt":

ANNONCE