Nyhed

Femstjernede Anna von Hausswolff giver dansk koncert

GAFFA.dk - Alt om musik

Det svenske multitalent tager på orgelturné i en række europæiske byer i november og december

Den svenske sanger, organist, pianist og komponist Anna von Hausswolff spiller koncert i Skt. Lukas Kirke i Aarhus den 17. november. Til koncerten vil hun være akkompagneret af fire andre ‒ tre på orgel og en enkelt på synthesizer. 

Koncerten i Skt. Lukas Kirke bliver startskuddet på sangerens europæiske All Thoughts Fly, On Pipe Organ-turné, hvor hun spiller 17 forskellige koncerter på 17 forskellige orgler. Efter at have givet koncert i Aarhus, spiller hun i 15 andre europæiske byer, for til sidst at slutte af i sit hjemland Sverige med en sidste koncert i Helsingborg.


Von Hausswolff debuterede i 2010 med Singing From The Grave, der blandt andet fik fem stjerner af GAFFA. Allerede her gjorde hun sig bemærket og drog på turné i Brasilien, varmede op for store navne som den svenske sanger Lykke Li og den amerikanske singer-songwriteren M. Ward og blev booket til at spille på masser af store, svenske musikfestivaler.

Opfølgeren Ceremony fra 2013 gjorde hende bemærket i USA og blev hendes internationale gennembrud. Hun har i alt udgivet fem studiealbums, senest All Thoughts Fly fra 2020, der ligesom debuten også fik fem stjerner af GAFFA. Sangeren har lagt vejen forbi Danmark flere gange, senest i 2019, hvor hun gav en femstjernet koncert i Pumpehuset og også spillede på Atlas i Aarhus. 

Følg med på arrangementets Facebook-begivenhed


Billetter til koncerten kan købes lige her.

LÆS OGSÅ: Trolden kom ud af æsken - i alt for kort tid 

Varm op til koncerten med “Theatre of Nature”:

 

ANNONCE