Nyhed

Nibe Festival inviterer til nattefester – annoncerer navne

GAFFA.dk – alt om musik

Der skal kompenseres for to år med aflysninger

Nibe Festival måtte aflyse i både 2020 og 2021 som følge af coronapandemien, men festivalen vender tilbage i 2022, hvor publikum inviteres til at tage del i en række nattefester. De første navne til nattefesterne er allerede annonceret.

I april gav Martin Jensen en koncert i 35 meters højde fra Aalborg Kongres & Kultur Centers (AKKC) scenetårn, som blev streamet til millioner af fans verden over. Jensen besøgte senest festivalen i 2019 og er nu tilbage for at fyre op under festen torsdag nat.


For nylig vandt Tessa prisen for "Bedste nordiske kunster" ved dette års MTV Europe Music Awards som den første dansker i 20 år. Rapperen skulle have optrådt på Nibe Festival i 2020, men optrådte i stedet under sommerens Lyden Af Nibe. Tessa vandt desuden prisen som "Årets Nye Danske Livenavn" ved Danish Music Awards 2021, så der er helt sikkert noget at se frem til. Tessa giver koncert fredag nat.

LÆS OGSÅ: Danish Music Awards – og vinderne er...

2022 markerer første gang, at Cheff Records lægger vejen forbi Nibe Festival – oven i købet med et eksklusivt jubilæumsshow. Kvartetten, som er gendannet i anledning af deres 10-års jubilæum, består af TopGunn, Kidd, Klumben og Eloq og kan opleves onsdag nat.


Ude Af Kontrol og Faustix går sammen om at skabe en unik oplevelse, når de giver koncert lørdag nat. Der er ikke blot tale om en dobbeltkoncert – i stedet vil Ude Af Kontrol og Faustix byde ind under hinandens koncerter, så festen fremstår som en fusion.

”Dét en festival som vores kan, og helt sikkert også skal, det er at agere samfund i en lille uges tid. Og så er det befriende, at folk forlader hverdagens centrifuge og i nogle dage også vender om på dag og nat – og nyder fællesskabet, når det giver noget tilbage,” udtaler Peter Møller Madsen fra Nibe Festival i en pressemeddelelse.

Udover ovenstående er følgende kunstnere annonceret til at tage del i Nibe Festival 2022: Alex Vargas, Jada, Tobias Rahim og Gnags. Flere navne vil desuden blive offentliggjort inden jul.


Nibe Festival løber af stablen fra den 29. juni til den 2. juli 2022.

LÆS OGSÅ: Nibe Festival offentliggør de første navne

Varm op til festivalen med Cheff Records' "Sender mig til månen" her:

 

ANNONCE