Nyhed

Gents offentliggør ny single og Danmarksturné – album på vej

GAFFA.dk - alt om musik

Københavnerduoen annoncerer ni danske koncertdatoer samt udgiver den anden single fra deres kommende album

I dag, den 1. oktober, udkommer duoen Gents’ nye single ”gimme” fra deres kommende album. I en pressemeddelelse skriver de, at det er en sang, der beder dig om loyalitet, om dit ord og dit venskab. I singlen udforsker Gents nye lydsider med korarrangementer, EDM og 90’er-nostalgi. Du kan lytte til singlen nederst i artiklen.

Gents' kommende album Souvenir udkommer til februar 2022. Albummet handler om duoens venskab samt de ”highs and lows” et venskab indebærer. Niels Fejrskov Juhl og Theis Vesterløkke, der sammen udgør Gents, producerer nostalgisk synthpop med karakteristiske croonervokaler fra Juhl.


Udover den nye single og kommende album annoncerer Gents også deres kommende Danmarksturné. Turnéen finder sted i maj 2022, hvor duoen medbringer deres nye musik til ni forskellige byer.

“At spille koncerter har altid været en del af vores dna, og det er virkelig her, vi finder meningen med det hele. Især når folk kan danse og svede sammen. Vi glæder os helt vildt til at vende tilbage til både store og små scener i hele landet og møde folk igen,” fortæller Theis Vesterløkke I en pressemeddelelse.

”Vi ved godt, at vi ikke er Beyoncé, men vi tør godt love, at vi skruer op for det helt brede Gents-vingefang denne gang!,” tilføjer Niels Fejrskov Juhl.


Gents er bedst kendt for singlerne ”Young Again” og ”Love is Tears”, der begge er fra ep’en Embrace the Future fra 2015. I 2019 udgav duoen deres andet fuldlængde album Human Connection, som GAFFAs anmelder gav fire ud af fem stjerner.

På cv'et har Gents også koncerter på Roskilde Festival og Spot Festival, udsolgte koncerter i blandt andet Paris og Berlin samt turnéer i både Europa og Rusland.

Danmarksturné-datoer:
05.05.22 - Gimle, Roskilde
06.05.22 - Tobakken (Tobakscaféen), Esbjerg
07.05.22 - Studenterhuset, Aalborg

12.05.22 - Ammunitionsplænen, Viborg
13.05.22 - Posten, Odense

14.05.22 - VoxHall, Aarhus

18.05.22 - TBC

19.05.22 - Harders, Svendborg

20.05.22 - Store Vega, København


GAFFA interviewede Gents tilbage i 2019, hvor duoen fortalte om deres ambitioner  om at kreere et varmt fællesskab omkring deres musik, hvor der er plads til alle.

LÆS OGSÅ: GENTS: I krydsfeltet mellem verdensfred og re-aktualisering af den dårlige smag

Lyt til Gents' nye single "gimme" fra deres kommende album lige her:

ANNONCE