Nyhed

Ozzy Osbourne takker Satan for beskyttelse mod coronavirus

GAFFA.dk – alt om musik

Både musikerens kone og datter har været ramt af virussen, mens The Prince of Darkness selv er gået fri

Metal-pioneren Ozzy Osbourne har aldrig været bleg for at komme med kontroversielle udtalelser, og nu har musikeren takket en lidt speciel karakter for at beskytte ham mod coronapandemien. I et statement til Metal Hammer siger Osbourne således tak til selveste Satan. Dette skriver Rolling Stone.

”Min kone havde virussen, min datter havde virussen, og jeg fik den aldrig. At være en djævletilbeder har sine fordele!” udtalte musikeren – dog med et glimt i øjet.


Ozzys kone, Sharon Osbourne, blev testet positiv for Covid-19 i december måned. Det er uvist, hvornår datteren Kelly Osbourne skulle have været ramt af virussen, men i marts måned startede hun en kampagne på de sociale medier under hashtagget #StayHomeforOzzy, som opfordrede folk til at gå i karantæne for at beskytte folk i højrisikogrupperne.

Metal-ikonet har dog været ramt af andre helbredsmæssige udfordringer end coronavirus. I januar 2020 offentliggjorde Osbourne, at han er blevet diagnosticeret med Parkinsons Syge i et interview på det amerikanske morgen-tv-show Good Morning AmericaABC News.

”Det er ikke en dødsdom på nogen måde, men det påvirker visse nerver i din krop. Og det er sådan, at du kan have en god dag, en god dag og så en virkelig dårlig dag,” udtalte Sharon Osbourne, som deltog i interviewet sammen med børnene Jack og Kelly dengang.


Ozzy måtte derefter aflyse sin nordamerikanske turné for at gå i behandling for Parkinsons Sygdom i Schweiz.

På trods af helbredsmæssige udfordringer arbejder metal- og reality-tv-stjernen på ny musik, der skal følge op på det seneste album Ordinary Man fra 2020. Musikerens kommende album vil angiveligt indeholde gæsteoptrædener fra Jeff Beck, Tony Iommi (Black Sabbath), Eric Clapton og Zakk Wylde. Der er endnu ikke sat en udgivelsesdato, ligesom albummet ikke har fået en titel.

LÆS OGSÅ: Ozzy Osbourne fylder 70


Ozzy blev oprindelig kendt som sanger i heavy metalgruppen Black Sabbath, som blev dannet i 1968, hvor han også tilegnede sig kaldenavnet The Prince of Darkness. Han blev dog fyret fra gruppen i 1979 på baggrund af problemer med alkohol og stoffer, hvorefter sangeren påbegyndte en solokarriere – også med stor succes.

Den 72-årige musikers karriere spænder over mere end fem årtier og er desuden omdrejningspunkt for filmen Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne fra 2020, som sidste måned kunne opleves i forbindelse med Musikfilm Festivalen 2021.

LÆS OGSÅ: Musikfilm Festivalen 2021 er klar med det fulde program

ANNONCE