Nyhed

VENTETIDEN ER FORBI: Hør ny single med Ozzy Osbourne

Veteranen er gæst på nyt album, som også byder på bidrag fra Corey Taylor, John5 og Billy Idol

Trods en vistnok temmelig skrøbelig helbredstilstand er den nu 75-årige, britiske rocklegende endnu ikke gået helt på pension. For godt halvandet år siden fik vi albummet Patient Number 9, som fik en hæderlig modtagelse - også her hos GAFFA.

Nu er der så godt nyt til fans af den gamle Black Sabbath-forsanger. Han har nemlig leveret leadvokal til sangen "Crack Cocaine," som udkom i torsdags. Sangen er hentet fra albummet The Morrison Project, hvor den engelske musiker Billy Morrison - kendt fra Billy Idols band og fra The Cult - har samlet en række prominente gæster.

Albummet udkommer 19. april og byder - foruden Ozzy Osbournes ikoniske vokal - på bidrag fra blandt andre Billy Idol, DMC, Corey Taylor, Al Jourgensen, Steve Vai, Steve Stevens, Linda Perry, Tommy Clufetos og John5.


Billy Morrison er kendt som både rytmeguitarist i Billy Idols band og bassist i The Cult. Foto: Jane Stuart/pressefoto
Billy Morrison er kendt som både rytmeguitarist i Billy Idols band og bassist i The Cult. Foto: Jane Stuart/pressefoto

Førstesinglen er skrevet i et samarbejde mellem Osbourne, Morrison og sidstnævntes mangeårige kollega Steve Stevens, som ligeledes har spillet guitar i Billy Idols band gennem en længere årrække.

"Vi var i det samme rum, og teksten opstod bare ud af det blå. Den blev skrevet på omkring tyve minutter," fortæller Osbourne i en pressemeddelelse og suppleres af Morrison:


"Musikken er det direkte resultat af at sidde sammen med Steve, hvor vi begge havde stemt vores guitarer om, og skrev, hvad vi følte var et ultimativt Ozzy-riff. Derefter hentede vi Ozzy ind, og så sad vi alle tre og arbejdede på teksten, men 90 procent af ordene kom fra Ozzy selv. Det var ham, som pludselig rejste sig og sang "like crack cocaine..." Vi kiggede på hinanden og var straks klar over, at vi havde en titel!."

GUIDE: Her er seks store stunder med Ozzy Osbourne i Danmark


ANNONCE