Nyhed

TRIST AFSLUTNING: Ozzy Osbourne trækker sig tilbage - aflyser alle koncerter

Ozzy Osbourne trækker stikket på grund af massive helbredsproblemer

Metal-ikonet og tidligere Black Sabbath-forsanger, 74-årige Ozzy Osbourne, har været på sin sidste turné. I 2023 skulle Osbourne have fortsat sin aktuelle No More Tours 2-turné rundt i Europa, men sangeren har i dag meldt ud på sine sociale medier, at han ”ikke fysisk er i stand til at gennemføre” turnéen.


Det er ikke første gang, at Ozzy Osbourne melder ud til sin fanskare, at han vil trække sig tilbage. Den første No More Tours-turné fandt allerede sted i 1992, men denne gang synes der at være alvor bag ordene. No More Tours 2-turnéen skulle oprindeligt have løbet af stablen i 2019.

"Dette er formentlig det sværeste, jeg nogensinde har delt med mine loyale fans," lyder det blandt andet i den nye besked fra Ozzy Osbourne til fanskaren.

Over de seneste år har Ozzy Osbourne været igennem en række længere sygdomsforløb med Parkinsons og et alvorligt fald i hjemmet, hvilket har resulteret i udskydninger og aflysninger af en række koncerter siden 2019.

Hans fald i hjemmet indvarslede et langt forløb med hele tre operationer, stamcellebehandling og en række andre behandlingstilbud, der har efterladt ham med en meget svag krop. Det er ikke mindst dette opslidende forløb, som har betydet, at han ikke længere er i stand til at turnere.


I udtalelsen fortæller Ozzy Osbourne også, at folkene bag ham i øjeblikket er i gang med at komme op med idéer til, hvordan han vil kunne optræde "uden at være nødt til at rejse fra by til by eller land til land." Han runder af med at takke sin familie, sit team, band, fans og ikke mindst kollegerne i Judas Priest, som skulle have været med på  den nu aflyste No More Tours 2-turné.

Ozzy Osbournes seneste studiealbum, betitlet Patient Number 9, udkom i 2022 og modtog fire stjerner fra GAFFAs anmelder.  

LÆS OGSÅ: Ozzy Osbourne aflyser turné – skal i behandling


 

ANNONCE