Nyhed

Slash annoncerer ny single og album

GAFFA.dk - alt om musik

Guns N' Roses-guitaristens single "The River Is Rising" er også at finde på hans kommende album

Slash har netop annonceret titlen på sin næste single, "The River Is Rising", som udkommer på fredag den 22. oktober 2021. Singlen er skabt i samarbejde med Myles Kennedy & The Conspirators, der sammen med Slash har arbejdet på et kommende album, skriver NME. 

Pladen bliver den fjerde i rækken for Slash featuring Myles Kennedy & the Conspirators. Pladen har endnu ikke fået en titel eller udgivelsesdato. Dog konstaterede Slash tidligere på måneden, at det "nok er det bedste, vi har lavet indtil videre."


Slash har lagt en videoteaser for singlen op på Twitter. "Det var første gang, at vi indspillede guitar, bas og trommer live på samme tid og beholdt alle sporene. Og vi indspillede også vokalerne live," forklarer han i videoen. 

Artiklen fortsætter efter opslaget

I videoen siger vokalist Myles Kennedy, at det kommende album i princippet er en live-plade. "Denne her er nærmest en live-plade, set fra mit synspunkt. Man prøver på en måde bare på at dokumentere, hvor man er på et givent tidspunkt i livet og gøre det på en autentisk måde," tilføjer han.

Myles Kennedy & The Conspirators består af Kennedy på vokal, Todd Kerns på bas og vokal, Brent Fitz på trommer og Frank Siddoris på guitar og vokal. Ud over projekterne med Kennedy & The Conspirators samt Guns N' Roses har Slash også haft projektet Slash's Snakepit frem til 2002.


I 2019 spillede Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators på Copenhell. GAFFA anmeldte deres optræden, som fik fem ud af seks stjerner. GAFFAs anmelder skrev blandt andet: "Der var plads til alle – og den surhed, som på en eller anden måde var forbundet med Guns N' Roses var pist væk med den koncert, som Slash & Co. leverede næsten upåklageligt i aften."

LÆS OGSÅ: Slash i topform under den høje hat

Mens du venter på Slashs kommende single samt album, kan du lytte til 2018-albummet Living the Dream lige her:

ANNONCE