Nyhed

VIDEO: Se musikvideoen til Damon Albarns nyeste single

GAFFA.dk - alt om musik

Musikvideoen er en live performance af Albarns nye sang "The Tower Of Montevideo"

Ifølge en pressemeddelelse er sangen inspireret af Palacio Salvo, der er en ikonisk bygning i Uruguay fra 1920'erne. "The Tower Of Montevideo" belyser Albarns melankolske udforskning af Sydamerika.

Musikvideoen til "The Tower Of Montevideo" er en sort-hvid video i Sublime Boulevards – Performance Films serien. Her optræder Albarn bag et klaver og spiller sangen med sit band. Se videoen nederst i artiklen. 


Singlen er at finde på Albarns kommende soloprojekt The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows, der udkommer den 12. november. Albummet har Blur- og Gorillaz-frontmanden skrevet under et ophold på Island. Pladen er en kollektion af sange, hvor Albarn viser sig som historiefortæller. Albummets titel er taget fra et John Clare-digt med titlen Love and Memory

Fra det kommende album har Albarn tidligere udgivet singlen "Royal Morning Blue", som P6 Beat har spillet i flittig rotation. Også titelsinglen, "Polaris" og "Particles" er allerede blevet udgivet, med tilhørende live performance-videoer.

Tracklisten for The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows:


 1. The Nearer The Fountain, More Pure The Stream Flows
 2. The Cormorant
 3. Royal Morning Blue
 4. Combustion
 5. Daft Wader
 6. Darkness To Light
 7. Esja
 8. The Tower Of Montevideo
 9. Giraffe Trumpet Sea
 10. Polaris
 11. Particles

Damon Albarn skal turnere Europa i 2022, hvor han også slår et smut forbi Danmark den 9. marts i K.B. Hallen. Køb billetter til koncerten her. Albarn besøger Danmark ad to omgange i 2022. Han skal nemlig også spille med sit tegneserieband, Gorillaz, som hovednavn på Smukfest. 

LÆS OGSÅ: Damon Albarn udgiver ny single om Island

Se og lyt til Damon Albarns nyeste sang "The Tower Of Montevideo" her:

 

ANNONCE