Nyhed

Vega udgiver 25 års koncertplakater i stor bog

GAFFA.dk – alt om musik

Det ikoniske københavnske spillested samler koncertplakater fra de sidste 25 år i en ny bog, der skal fejre Vegas 25-års jubilæum

I 25 år har Vega produceret månedlige koncertplakater og hængt dem op i det københavnske bybillede. Plakaterne, der har budt på både danske og internationale navne er blevet samlet i en ny bog, der skal give et historisk over- og indblik i Vegas mange koncerter gennem årene. Bogen har fået titlen Ikke Bare En Plakat – 25 år med Vegas koncertplakat og udkommer fredag den 17. september. Hvis du ønsker at få fingrene i bogen hurtigst muligt, kan den forudbestilles på vegashop.dk

Vega har lagt hus til mange legendariske bands og artister, siden spillestedet åbnede den 13. september 1996. Bogen skal fortælle et stykke dansk musikhistorie og vække koncertminder for både nye og ældre koncertgæster og musikelskere. Ifølge Vega tegner bogen et billede af de tendenser og strømninger, der har defineret den danske musikscene gennem årene.


I en pressemeddelelse fortæller Vega, at der er blevet gravet i arkiver, ledt på hylder i glemte rum, spinnet gamle cd-rommer og gennemgået ringbindsmapper fra 90’erne for at opnå det samlede overblik på næsten 300 sider. Bogen inviterer til at bladre siderne igennem og finde gamle yndlingskoncerter eller spotte de forskellige artister (og vilde verdensstjerner), der har gæstet Vega i sin tid.

”Om du har stået på scenen, foran scenen eller bagved scenen er denne bog en enestående mulighed for at mindes alle de magiske øjeblikke, som musikken i det legendariske hus på Enghavevej 40, har bragt os alle. Det er 25 års ufortyndet musikkærlighed!” 

Bogens 284 sider er trykt på ubleget papir og indeholder forord af kulturjournalist Jan Poulsen.


LÆS OGSÅ: Pavement til Danmark på comebackturné

ANNONCE