Nyhed

Lovende færøsk sangskriver spiller to danske koncerter

Beinir er klar til at stå på egne ben efter opvarmningsjobs for Dopha og Jonah Blacksmith

Han har været med på Dophas debutalbum og har opvarmet for både hende og Jonah Blacksmith.

Og nu er den unge færøske sanger Beinir klar til at spille som hovednavn i Danmark, når han gæster Ideal Bar i Vega, København den 9. november og VinDanmark, Aarhus den 10. november.

”Jeg har altid drømt om at spille mine sange uden for Færøerne, så det er kæmpestort for mig at få lov til at have mine første headliner-koncerter i Danmark. Jeg glæder mig til at dele de bedste sange, som jeg har skrevet i løbet af det sidste år med jer,” udtaler Beinir i en pressemeddelelse i forbindelse med koncerterne.


Beinir har indtil videre udgivet ep'en World Out There, og du nedenfor kan du høre ham spille titelnummeret, live fra den færøske landsby Saltangará, hvor den 22-årige sanger kommer fra:

Beinir gav også koncert til Uhørt Festival, hvor GAFFA tildelte fire ud af seks stjerner og beskrev Beinir som en ”talentfuld kunstner med stort potentiale” og drog paralleller til landsmanden Teitur.


”Beinir optræder ligesom på Dopha-turnéen helt solo, kun udstyret med akustisk guitar og keyborg og, skal det senere vise sig, en stortrommepedal. Det er også tilstrækkeligt, for han er både en solid sanger, sangskriver og instrumentalist,” skrev Ole Rosenstand Svidt blandt andet i anmeldelsen.

Billetterne til efterårets koncerter blev sat til salg tirsdag den 6. september, og de kan købes her.

LÆS OGSÅ: BEINIR-ANMELDELSE: Fængende færing med stort sangskrivertalent


ANNONCE