Nyhed

Såforsatan giver første headliner-koncerter – ny single kommer snart

GAFFA.dk – alt om musik

GAFFA har tidligere givet rapperen fem stjerner for sin optræden på Uhørt Festival

Rapperen med kunstnernavnet såforsatan spiller sine første koncerter som headliner, når han kommer forbi Roskilde, Køge og København denne november. Koncertannonceringen går forud for udgivelsen af den nye single ”Backup plan”, som er sat til at komme ud den 8. oktober.

Den unge kunstner er kendt for sine ærlige tekster, og han er også ganske klar i spyttet, hvad angår den kommende single. 22-årige Sofus Bryld Staunæs, som er manden bag såforsatan, mener nemlig, at folk er for dårlige til at hengive sig til øjeblikket og til deres aftaler, og at de i stedet hele tiden bygger ovenpå med halvhjertede beslutninger – altid på vej mod næste alternativ.


”Stop nu med at lave en backup-plan til din backup-plan. Hvis du altid er på vej videre til det næste, så oplever du aldrig en skid. Jeg er bare så træt af halvhjertede ikke-beslutninger – træf et valg, stol på din mave og lev med det”, udtaler rapperen i en pressemeddelelse.

Genremæssigt blander den nye single 60'er-soul og hiphop.

I 2020 vandt såforsatan DR KarriereKanonen, og rapperens single ”Aldrig har jeg” har ligget to uger på toppen af P3 Listen og fire måneder i rotation på kanalen.


LÆS OGSÅ: REPORTAGE: Talentmassen flyder over kanten hos KarriereKanonen

Såforsatan fik sin karrierestart under corona, men har – pandemien til trods – haft mulighed for at imponere med sine liveperformances. Kunstnerens optræden på dette års Uhørt Festival blev tildelt fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder, som endda kaldte liveoptrædenen for ”lidt af en opgradering fra det indspillede materiale.”

Rapperen arbejder på et debutalbum, som er sat til at udkomme i starten af 2022, og nu er han altså klar til sine første koncerter som headliner. Med sig bringer han et band med trommer, guitar og trompet.


Tourdatoer:

Fredag den 19. november – Roskilde, Gimle, Grasp Festival (m. Fabräk)

Lørdag den 20. november – Køge, Tapperiet (m. Fabräk)

Onsdag den 24. november – København, Ideal Bar, Vega

Billetter kan købes lige her.

Varm op med nummeret "Aldrig har jeg" her:

ANNONCE