Nyhed

Singer-songwriter-festival annoncerer over 30 nye navne samt hyldestkoncert

GAFFA.dk - alt om musik

Nashville Nights International Songwriters Festival har offentliggjort årets hyldestkoncert, nye navne på plakaten samt en ny billettype.

Fra den 16. til og med den 18. september løber sangskriverfestivalen Nashville Nights International Songwriters Festival af stablen i Odense. Arrangørerne har annonceret årets hyldestkoncert, som afholdes til ære for Johnny Cash, som ville være fyldt 90 år i 2022. De danske artister, som spiller denne koncert, er Allan Olsen, Kira Skov & M. Rexen, Bjørn Fjæstad, Ginne Marker (billedet) og Fallulah. Der vil desuden være amerikanske gæstesolister, men disse offentliggøres først den 10. maj. Hyldestkoncerten finder sted den 16. september i Odeon.

Der er endvidere annonceret mere end 30 nye singer-songwriter-artister, hvoraf 17 rejser til Odense fra den amerikanske musikstad Nashville. Derudover vil der være artister Nordirland, som for eksempel Foy Vance, som har været meddelagtig i Ed Sheerans hit “Galway Girl”. Fra Australien kommer Jamie O’Neal, som slog igennem i 2001 med sine to singler “There Is No Arizona” og “When I Think About Angels”.


Blandt de 17 Nashville-artister kan man forvente Beth Nielsen Chapman, som har skrevet sange for eksempelvis Elton John, Bette Midler og Neil Diamond. Jeff Cohen, som har skrevet musik til mange forskellige tv-serier, heriblandt Desperate Housewives og The Simpsons, kigger ligeledes forbi festivalen. Sangskriver Lee Thomas Miller har 18 top-20 singler og tre Grammy-nomineringer og har derudover skrevet sange med Brothers Osborne og Chris Stapleton. Han kommer også til årets festival.

Sangskriverfestivalen byder ud over koncerter på talks og master classes med de erfarne og succesfulde artister. I den forbindelse kan man købe et Talk Zone-armbånd, som giver adgang til festivalen lørdag og søndag fra klokken 11 og frem til klokken 15. Der sættes 500 armbånd til salg, og de i skrivende stund annoncerede oplægsholdere er Beth Nielsen Chapman, Mike Tramp, Loud Tiger, Jonatha Brooke og Musikbevægelsen af 2019.

Festivalens fulde program afsløres den 10. maj.


LÆS OGSÅ: Mirakel-afslutningskoncert efterlader spillested starstruck

Her er et overblik over de annoncerede artister:

Koncerter:


Beth Nielsen Chapman (US)

Brent Michael Wood (US)

Blue Foley (US)

Cassandra Jenkins (US)

Chris Wallin (US)

C J Field (US)

Digger Barnes (GE)

Vincent Williams (US)

Eric Bazilian (US)

Foy Vance (NIR)

Helene Cronin (US)

Jamie O’Neal (AUS)

Jeff Cohen (US)

Katrine Schmidt (DK)

LaLa Deaton (US)

Lasse Helner / Pia Raug / Mikael K (DK)

Lee Thomas Miller (US)

Lee Tucker (US) 

Lockwood Barr (US)

Matt Rogers (US)

Nick Haynes (US)

Noah Smith (US)

Paulina Jayne (US)

Stine Vega (DK)

Tony Lane (US)

Trick Savage (US)

Johnny Cash Tribute Show:

Allan Olsen

Bjørn Fjæsted

Fallulah

Ginne Marker

Kira Skov

M. Rexen

+ gæsteartister

TALKS:

Loud Tiger: om at arbejde som sangskriver i udlandet

Mike Tramp: “Janteloven blev mit batteri til fremdrift”

Musikbevægelsen af 2019: “Om Vigtigheden af Fællesskaber”

Jonatha Brooke: Masterclass

Beth Nielsen Chapman: Masterclass

ANNONCE