Nyhed

Veteraner vender hjem for at tyvstarte Aarhus Festuge – med gæster

GAFFA.dk - alt om musik

Byen fejrer blandt andet 40-års fødselsdag for Musikhuset samt musikkens fejringsår, Music City Aarhus 2022.

Aarhus Festuge får en uofficiel åbning, når aarhusianske Gnags indtager Musikhusparken den 25. august kl. 20. Koncerten får dog et ekstra krydderi, da bandet vil invitere en lang række musikere og venner, de har haft med på deres indspilninger, ifølge sanger og sangskriver Peter A.G.

– Gennem musikken vil vi tage publikum med igennem Gnags’ Aarhus-historie. Vi vil spille alle sangene, sådan som de originalt blev lavet inklusive alle solister og venner, Gnags havde med på indspilningerne. Vi inviterer med til et festligt genhør med et frodigt kapitel af Aarhus’ rockhistorie i et spektakulært visuelt show, fortæller Peter A.G.


Det er fortsat uvist, hvem der indtager scenen sammen med Gnags.

LÆS OGSÅ: GULD FRA GEMMERNE: Peter A.G. fortæller historien om Gnags

En stor koncert ud af tre


Koncerten tilvejebringes gennem en fælles indsats fra Music City Aarhus 2022, Musikhuset Aarhus, Spot Festival og Aarhus Festuge. Kulturinstitutionerne er gået sammen om at afholde koncerter, der samler mennesker. Gnagss’ ‘Aarhus-historie’ er det seneste af i alt tre projekter, samarbejdet udmønter sig i.

Tidligere har samarbejdet mellem de aarhusianske kulturinstitutioner løftet sløret for endagsfestivalen Life is Live Festival, som finder sted på Musikhusets 40-års fødselsdag den 27. august. Samarbejdet byder også en koncertaften, der bærer navnet Back on the Spot, hvor der lægges vægt på større navne, som har en tilknytning til Spot Festival. De optræder den 5. maj i Musikhusparken

Billetter til Gnags-koncerten den 25. august sættes til salg torsdag den 7. april kl. 10.00 via Musikhusets hjemmeside.


ANNONCE