Nyhed

Rock i Lunden klar med fire stjernespækkede koncertaftener 

GAFFA.dk – alt om musik

Rock i Lunden offentliggør dette års program, der blandt andet byder på Benjamin Hav og Tina Dickow

Lunden i Horsens danner igen i år rammerne for fire sommeraftener med musikken som omdrejningspunkt, når Rock i Lunden løber af stablen til sommer. Konceptet består af fire koncertaftener med to kunstnere på plakaten pr. aften. 

Fredag 17. Juni - Joyce/Malurt


Denne sommer kan man opleve den unge rockgruppe Joyce, der i den grad har sparket døren ind til den danske musikscene. De er lyden af ungdommen, både i dens følsomhed og frustration, og med skarpe tekster, som på nummeret “Formskifter”, beriger de den danske musik med en ny stemme.

I velafbalanceret kontrast er Malurt også på plakaten samme aften, hvor det erfarne band er garant for en folkefest med sange, der er gået i arv til de yngre generationer og dermed kan samle ung som gammel i fællessang.

Lørdag 18. juni - Benjamin Hav & Familien/L.O.C


Rapperen Benjamin Hav er en af de artister, der har så meget sin egen lyd og musikalske sprog, at vi ikke vidste, at vi manglede ham, før han var der. Men han er her, og heldigvis for det, for Benjamin Hav er med sit finurlige, og dog dansable musikunivers en kæmpe oplevelse, der løftes yderligere af Havs evne til at iscenesætte sig selv, som den kunstner han er.

Fra en rapper til en anden, så er den levende rap-legende L.O.C også på plakaten og med sit seneste album Fuck L.O.C har vist, at han stadig har den samme legende tilgang til musikken, der gennemsyres af rapperens store og poetiske ordforråd.

Lørdag 27. august - Stine Bramsen/Gnags


Sangerinden Stine Bramsen har en stemme og en musikalitet, der har beriget den danske musikscene med en masse dejlig popmusik gennem tiden både solo og med Alphabeat. Hun er en af de sangerinder, der virkelig brænder igennem på en livescene, hvor der i den grad bliver skruet op på fest-barometeret. 

“Swing-kongerne” fra Gnags er mindst lige så garante for at levere en fest, når de med deres store bagkatalog af sange indtager Lunden. Med hits som “Vilde Kaniner”, “Mr. Swing King” og “Når Jeg Bliver Gammel” er der med sikkerhed god stemning og fællessang i luften. 

Fredag 2. september - Jonah Blacksmith/Tina Dickow

Den sidste sommeraften spilles op af brødrene fra Jonah Blacksmith, der med deres folk-rockede lyd har begejstret både musikelskere og anmeldere. De leverer store musikalske præstationer og skaber den rette folkelige stemning med deres personlige lyd og sympatiske personligheder. 

Sidst, men ikke mindst finder vi singer-songwriteren Tina Dickow, der igennem de sidste to årtier har beriget os med sine smukke tekster og rørende sangstemme. Som noget nyt har sangerinden for første gang kastet sig ud i at lave et album på dansk. Koncerten til Rock i Lunden vil derfor også byde på en helt ny musikalks oplevelse, når Dickow vil optræde med nogle af de nye dansksprogede sange. 

Billetter til Rock i Lunden kan købes lige her.

ANNONCE