Nyhed

A$AP Rocky erklærer sig ikke skyldig

Rapperen kan få en straf på op til ni års fængsel

Onsdag (den 17. august, red.) mødte A$AP Rocky op i retten, hvor han erklærede sig ikke skyldig i våben- og voldsanklager, skriver BBC.

Det er tidligere A$AP Mob medlem A$AP Relli, der anklager A$AP Rocky for at have skudt mod ham. Hvis han bliver kendt skyldig, kan han få op mod ni år i fængslet ifølge BBC, der skriver, at retssagen starter den 2. november.

A$AP Rocky, der normalt har navnet Rakim Mayers, har fået besked på, at han skal holde sig 90 meter fra A$AP Relli, og at han desuden ikke må bære våben.


Mayers advokat har spurgt, om rapperen må rejse i forbindelse med arbejde. Han skal optræde til Rolling Loud New York den 24. september, men han bliver nødt til at aftale datoer med domstolen først, siger dommeren ifølge NME.

I april 2021 blev Mayers arresteret foran lufthavnen i Los Angeles, men fik lov til at bevæge sig frit med en klausul. Det drejer sig om en skudepisode tilbage i november, hvor han ifølge NME angiveligt har skudt efter A$AP Relli under en diskussion. Det var først i sidste uge, at man fandt ud af, at det var A$AP Relli, der var offer i skudepisoden.

LÆS OGSÅ: A$AP Rocky bliver sagsøgt efter skudepisode


ANNONCE