Nyhed

Se Taylor Hawkins hyldestkoncerten på dansk tv

Udover Lars Ulrich vil blandt andre Liam Gallagher, Nile Rodgers, Travis Barker, KESHA, Mark Ronson og Foo Fighters optræde til begivenheden, der løber af stablen den 3. september

Hyldestkoncerten ”The Taylor Hawkins Tribute Concert” er arrangeret af Hawkins’ familie, medietjenesten Paramount og rockbandet Foo Fighters, hvori Hawkins var trommeslager. Den vil foregå som en global musikbegivenhed på Wembley Stadium i London og vil i Danmark blive sendt på Pluto TV og globalt på CBS, MTV og Paramount+.

Præsident og CEO for Paramount, Bob Bakish, ser frem til at dele begivenheden på tværs af deres platforme:

”Musik er en kraftfuld forbindelse mellem mennesker, og vi er beærede over at fejre Taylor Hawkins' arv ved at samle Paramounts portefølje af brands og aktiver for at skabe en endnu dybere forbindelse med hans globale fanbase”, fortæller Bob Bakish, i en pressemeddelelse fra Pluto TV. 


Bruce Gillmer, der er præsident for musik, musiktalent, programmering og events hos Paramount samt Chief Content Officer, Music hos Paramount+, fortæller følgende om Hawkins:

”Taylor var ikke kun en utrolig trommeslager og musiker, men virkelig en af de mest passionerede fans af musik, verden har set. Hans smittende energi og unikke talent vil fortsætte med at leve videre gennem hans enorme mængde arbejde”.

LÆS OGSÅ: Taylor Hawkins mindes i følelsesladet video til årets Grammy-uddeling

Hawkins blev kun 50 år, da han døde i marts 2022. Hans legende-titel har han opnået på grund af sin rolle som trommeslager i rockbandet Foo Fighters, hvilket har tildelt ham flere anerkendelser - blandt andet som ”Best Rock Drummer” via magasinet Rhythm, og i 2021 blev han optaget i Rock and Roll Hall of Fame.


Begivenheden vil kunne opleves live og on demand på tværs af Paramounts streaming og digitale platforme, når Wembley Stadium den 3. september bliver fyldt for at ære og mindes Hawkins. I Danmark kan man se showet live på Pluto TV klokken 17:30, og den 5. september er det også muligt at opleve det on-demand samme sted.

Udover Lars Ulrich vil blandt andre Liam Gallagher, Nile Rodgers, Travis Barker, KESHA, Mark Ronson og Foo Fighters optræde til begivenheden.

Salg af billetter og merchandise vil gå til de velgørende organisationer Music Support og MusiCares, der begge er udvalgt af Hawkins' familie. 

ANNONCE