Nyhed

Snoop Dogg rapper børnesange i ny serie

I serien skal fem hunde styrke og støtte børn gennem sang og dans

Snoop Dogg bliver i bogstavelig forstand til en hund i den nye børneserie Doggyland, som kan ses på YouTube og YouTube Kids.

Rapperen lægger stemme til mentoren Bow Wizzle, der sammen med fire andre hunde synger børnesange, der skal lære børn sociale og emotionelle færdigheder. For eksempel vigtigheden af at dele ens følelser, som de synger om i sangen ”Sharing is Caring.”  

Bow Wizzle er med sin lilla farve én ud af fem hunde i hver sin farve, der skal fremme diversiteten i programmet og vise, at alle børn er unikke.


”Du kan være dig selv og blive accepteret i Doggyland, og det er hvad disse karakterer repræsenterer – diversitet, så børn kan lære at elske hinanden fra starten, fordi had bliver tillært. Kærlighed er, hvad der er i deres hjerter,” siger Snoop Dogg i videoen, hvor han fortæller, hvad Doggyland er.

Snoop Dogg har samarbejdet med Claude Brooks, der står bag Hip Hop Harry, og r&b-artisten October London om at lave ”en af de bedste ting, der nogensinde er blevet skabt,” som den 50-årige selv siger i videoen.

For med sine erfaringer, ved han, hvad børnene går gennem. Blandt andet, fordi han selv er fodboldtræner, bedstefar og ”det største barn, du nogensinde vil møde.”


Man kan høre børnesangene og se de TikTok-lignende koreografier gratis på YouTube. Episoderne kommer hver tirsdag, og her kan du få en forsmag med nummeret "Hjulene på bussen."

LÆS OGSÅ: VIDEO: Eminem og Snoop Dogg klar med ny sang


ANNONCE