Nyhed

Ti millioner stemmer Musk ud: Snoop Dogg klar som arvtager

På demokratisk vis lavede Twitter-ejeren en afstemning for at finde ud af om han fratræde sin stilling

Elon Musk sætter endnu engang en demokratisk afstemning i gang på sit nyerhvervede Twitter. Denne gang er det karrieren, der er sat på spil, da brugerne både kan svare "ja" og "nej" til spørgsmålet: ”Skal jeg træde ned fra min post som Twitters direktør? Jeg vil følge resultatet af denne afstemning.”


Over halvdelen af de 17,5 millioner stemmer tilkendegiver, at Elon Musk skal afgive sit sæde. Om han holder løftet, må tiden vise.

Men han har før fulgt stemmerne, blandt andet ved at give Donald Trump sin brugerprofil tilbage, efter et flertal stemte for.

LÆS OGSÅ: Snoop Dogg rapper børnesange i ny serie


”Som man siger, vær varsom med, hvad du ønsker dig, for det går måske i opfyldelse,” skrev han senere.

Hvis det står til brugerne, er det Snoop Dogg, der skal forsøge at holde Twitter i live. Han lavede på samme måde en afstemning, hvor 81 procent svarede ja til, at rapperen fremover skal styre appen.

Noget tyder dog på, at Musk ikke vurderer, at Snoop Dogg er egnet. For han tog senere til tasterne med ordene: ”Jeg vil træde ned fra min stilling som direktør, så snart jeg finder en, der er tåbelig nok til at tage jobbet. Efter det leder jeg blot software- og server-holdet."

Det betyder, at vi formentlig ikke får et Twitter, der kunne se ud som nedenstående.

Musikere raser mod Musk: Kontroversielle brugere tilbage på Twitter

ANNONCE