Nyhed

FILMATISERING: Snoop Doggs liv bliver til biograffilm

Flere involverede i projektet kalder rapperen og hans historie for autentisk og interessant

Universal har offentliggjort, at de vil skabe en filmatisering af Snoop Doggs karriere og historie.

Til formålet har de ansat instruktør Allen Hughes og Joe Robert Cole, der har været med til at skrive den nye film Black Panther: Wakanda Forever. Det skriver The Hollywood Reporter.

Snoop Dogg, der lystrer det borgerlige navn Calvin Cordozar Broadus Jr., er selv særdeles involveret i projektet, blandt andet som producer i samarbejde med Sara Ramaker og Hughes. Sammen med Ramaker laver rapperen Snoop’s Death Row Pictures, og det kommende filmprojekt vil markere den indledende film herfra.


Filmen vil indeholde musik fra rapperens bagkatalog, og for Snoop Dogg er det vigtigt, at filmen skildrer hans arv.

”Jeg ventede længe med at danne dette projekt, fordi jeg ville vælge den rigtige instruktør, den perfekte forfatter og det bedste filmselskab, jeg kunne samarbejde med. Nogle, som kunne forstå den arv, jeg forsøger at skildre på skærmen, og også de minder, jeg forsøger at efterlade”, fortæller rapperen – her citeret fra The Hollywood Reporter.


Snoop Doggs karriere tog fart i starten af 1990’erne, hvor han samarbejdede med Dr. Dre og udgav de to album, Doggystyle og The Doggfather, som blev skelsættende for hans karriere.

Siden da har han opnået stor succes med 35 millioner solgte album på verdensplan, 17 Grammy nomineringer og flere priser.

Donna Langley, forperson for Universal Filmed Entertainment Group udtaler, at rapperens liv og arv gør ham til et af de mest interessante og indflydelsesrige ikoner i popkulturen.


LÆS OGSÅ: Snoop Dogg annoncerer særligt jubilæumsalbum

ANNONCE