Nyhed

FOTOUDSTILLING: Makkerparret Kato og Snoop Dogg i studiet sammen

Udstillingen ”Lydbilleder fra en by” tager dig helt tæt på Aarhus’ musikere

DJ Kato, som lystrer det borgerlige navn Thomas Kato Vittrup, var tilbage i 2010’erne en af de mest fremtrædende aktører på den danske musikscene.

Hits som ”Turn The Lights Off”, ”Sjus” og ”Hey Shorty” bragede igennem på de danske radiostationer, og Kato havde travlt med at spille til utallige livekoncerter. 

I 2013 udkom albummet Behind Closed Doors, hvor ingen ringere end den amerikanske rapper Snoop Dogg lagde vejen forbi på nummeret ”Never Let U Go”.


Det internationale samarbejde og Katos kometkarriere var også to af grundene til, at DJen og Snoop Dogg var på forsiden af GAFFAs magasin i maj 2012.  

I en hel dag fulgte GAFFAs erfarne fotograf, Morten Rygaard, makkerparret i Katos studie i Mejlgade i Aarhus: 

- Da jeg tog lige netop dette billede, lavede Kato på det tidspunkt nogle sange sammen med Snoop Dogg. Jeg var så privilegeret, at jeg var blevet inviteret af Kato og hans pladeselskab til at dokumentere det hele ved at tage et par billeder, fortæller Rygaard og fortsætter:


- Billedet er taget i studiet, hvor de indspillede sangene. De holdte lige en pause, hvor vi så tog et par billeder. Så simpelt er det egentligt. I den tid, vi var sammen, røg Snoop Dogg mange joints, men på billedet er det faktisk ganske almindelige cigarillos. 

Har du lyst til at læse mere om Kato og Snoop Dogg, kan du finde flere billeder, interviews og anmeldelser fra GAFFAs arkiv lige her og her.

Fotoudstillingen finder sted fra den 3. oktober til den 24. oktober på Store Torv i Aarhus.


LÆS OGSÅ: Nyopført hovedscene destrueret efter flænsende sæt

ANNONCE