Nyhed

Snoop Dogg annoncerer særligt jubilæumsalbum

Det kommende album udkommer 30 år efter rapperens Doggystyle og vil få albumtitlen Missionary

I podcasten K[no]w Mercy meddelte Snoop Dogg til værten Stephen A. Smith, at han snart vil udgive et nyt album. Det vil være produceret af Dr. Dre og vil blive udgivet i november med titlen Missionary, skriver Rolling Stone.

Det særlige venskab mellem rapperen og podcastværten Smith fik Snoop Dogg til at røbe albumnyheden, der hidtil har været en hemmelighed:

”Vi har skabt et bånd igennem årene, og vi har været en del af hinandens liv. Du er den første, der hører det her. Dr. Dre og jeg har arbejdet på et album i de seneste to måneder”, fortæller rapperen og tilføjer:


”Og det bliver færdigt i november, og det er produceret af Dr. Dre. Det er vores 30-års jubilæum til Doggystyle. Og albumtitlen er Missionary”.

Albumtitlen går altså hånd i hånd med halvfemseralbummets titel, hvorfor både rapperen og Smith grinte, da Smith spurgte ind til valget af titlen Misisonary. Her henviste Snoop Dogg til humoren i valget ved at nævne, at det første album jo netop hed Doggystyle.


Det kommende album vil blive udgivet igennem Death Row/Aftermath. Snoop Dogg ejer Death Row Records - et pladeselskab, hvor han i sin tid startede sin karriere og udgav sin debut.

LÆS OGSÅ: Snoop Dogg rapper børnesange i ny serie

ANNONCE