Nyhed

Volbeat annoncerer dansk arenakoncert

Volbeat har føjet Jyske Bank Boxen i Herning til karrierens hidtil største turné til efteråret

Volbeats kommende turné er den største arenaturné for et dansk rockband nogensinde, målt på samlet antal billetter i salg. Det forlyder i en pressemeddelelse fra Live Nation, hvori det offentliggøres, at Herning nu er føjet til den omfattende turnéplan.

Turnéen indledes i oktober og bringer Michael Poulsen og kompagni rundt til hele 33 store, europæiske scener - herunder Barclays Arena i Hamborg, Le Zenith i Paris og nu altså også Jyske Bank Boxen i Herning. Turnéen kulminerer med en koncert i Wembley Arena i London.

"Vi er meget glade for at kunne tilføje endnu en dansk koncert til vores Servant Of The Road-turné," udtaler forsanger Michael Poulsen i pressemeddelelsen og fortsætter:


"Det har været lidt af et puslespil at få det hele til at falde på plads. Det er næsten tre år siden, vi spillede i Herning og generelt i Danmark, så den skal altså have én over nakken til oktober!”.

Volbeat annoncerede tidligere på sommeren en koncert i Royal Arena i København den 20. oktober - men nu får jyderne altså også en mulighed for at rocke med til udpluk fra gruppens efterhånden omfattende bagkatalog.


Volbeat blev stiftet i 2001 og består af Michael Poulsen (guitar/vokal), Jon Larsen (trommer), Rob Caggiano (guitar) og Kasper Boye Larsen (bas). Siden er de blevet verdensberømte og har solgt mere end tre millioner album og vundet adskillige priser.

LÆS OGSÅ: Volbeat slår vild rekord

Billetsalget starter den 19. august kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk. Billeterne koster mellem 355 og 645 kroner. Vil man være helt sikker på at få billet, kan man med fordel tilmelde sig Live Nations nyhedsbrev. Så får man nemlig adgang til et såkaldt presale af billetter allerede den 18. august klokken 10.00.


 

ANNONCE