Nyhed

Volbeat drager på Europaturné - og kommer selvfølgelig forbi Danmark

Efter tre år uden koncerter i Danmark vender de danske rock-darlings endelig tilbage, når du gæster Royal Arena den 20. oktober

Det er længe siden, at Volbeat sidst har givet koncert i herhjemme, men til efteråret kan fans igen få lov til at skråle med på “For Evigt” og andre af rockbandets store hits. Bandet kommer nemlig forbi Royal Arena den 20. oktober, og er den eneste koncert på dansk jord i denne omgang.

“Endelig, efter så lang tid væk, er vi begejstrede for at kunne tage på en ordentlig Volbeat-headlinerturné til vores venner på tværs af det europæiske fastland, Storbritannien og ikke mindst et DK-show for første gang i næsten tre år! Vi er så spændte og kan ikke vente med at se alle derude!” udtaler bandet i pressemeddelsen.

Volbeat udgav i december sidste år deres ottende album Servant of the Mind, hvor albummet fik disse ord med på vejen fra GAFFA’s anmelder:


”Samlet set er Servant of the Mind et album, der på én gang illustrerer Volbeats styrke og svagheder. Deres karakteristiske lyd og effektive sangskrivning trækker nogle stik hjem, mens bandet ikke kan frigøre sig fra en del akavede øjeblikke stilistisk, musikalsk og lyrisk. De burde være nået et sted hen nu, hvor de kunne få hjælp til at luget ud i den slags.”

Læs hele anmeldelsen af albummet her.

Og Volbeat kommer ikke alene til Royal Arena - med sig har de hele to special guests: Skindred (UK) og Bad Wolves (US). Det engelske Skindred kalder deres egen stil for “ragga-metal” og byder på en blanding af heavy metal, reggae og meget andet, mens amerikanske Bad Wolves er kendte for deres fortolkning af The Cranberries’ ikoniske hit "Zombie".


Billetsalget starter fredag 1. juli kl. 10.00. Læs mere om billettyper og VIP pakker samt presaleinfo på www.volbeat.dk

ANNONCE