Nyhed

Årets første festival begynder i aften i Esbjerg

GAFFA.dk – alt om musik

Oplev blandt andre Guldimund, Chinah og Emil de Waal på Tobakken

Årets så vidt vides første danske festival begynder i aften i Esbjerg og fortsætter til og med lørdag den 5. februar. Folk & Fæstival er navnet, Tobakken er stedet, og de optrædende er blandt andre den anmelderroste sanger og sangskriver Guldimund, den eksperimenterende elektropoptrio Chinah (billedet) og jazz-med-mere-trommeslageren Emil de Waal i selskab med blandt andre Randi Laubek, Nulle og Gustaf Ljunggren.

Folk og Fæstival har siden starten i 2014 præsenteret alt lige fra indie-rock og klassisk musik til traditionel nordisk folkemusik og alverdens world-genrer. Det er festivalens formål at præsentere en bred vifte af musikalske udtryk fra både etablerede og up-coming artister. Folk og Fæstival er ikke bare en koncertrække, men byder også på danseworkshops, bal og jamsessions i Tobakkens lokaler.


Festivalen ledes af musikeren Casper Mikkelsen, og han glæder sig til festivalen. ”Både som musiker og som koncertgænger er jeg helt vildt begejstret for den særlige energi, der opstår, når artister og publikum er i samme rum og i fællesskab bærer stemningen og koncertoplevelsen til nye højder. Det har vi savnet de seneste par år, så vi glæder os enormt meget til at skyde 2022 i gang med et brag af en liveoplevelse,” fortæller han.

Se hele programmet på folkogfaestival.dk

LÆS OGSÅ: Tønder Festival klar med flere navne fra ind- og udland


Varm op med Chinahs "What I've Become" fra sidste års roste album Feels Like Forever:

ANNONCE