Nyhed

Future Islands debuterer ny single i talkshow

GAFFA.dk - alt om musik

Baltimores synth-konger debuterede singlen ”King of Sweden” på Stephen Colberts The Late Show.

Europæiske fans af Future Islands fik lidt af en ærgerlig nyhed tidligere på ugen, da deres Europatourné inklusive Danmark desværre er blevet rykket til sensommeren. Dog kunne bandet tirsdag nat komme med en vis trøst, i form af ikke bare den nye single ”King of Sweden”, men også en optræden af samme nummer på The Late Show.

Ser man deres optræden ovenfor artiklen hér, kan man ikke andet end få et smil på læben over frontmanden Samuel T. Herrings optræden. Først og fremmest er hans stærke vokal stadigt imponerende, og dernæst er hans scenetilstedeværelse stadig den karakteristiske og gribende energibombe, som han er kendt for.


Efter den sobre 2021-single ”Peach” byder Future Islands på en genkendeligt dramatisk sang, med kryptisk tekst, boblende synthesizere og Herrings gribende blanding af melankoli og håbefuldhed. Man kan håbe, at det er antydningen på, at bandet gør klar til en efterfølger på den anmelderroste 2020-udgivelse As Long As You Are.

Om ikke andet står det i hvert fald klart, at skal man ind og se bandet 24. eller 25. august i Vega (begge er udsolgt), er man nu blevet forsikret om, at man skal glæde sig

LÆS OGSÅ GAFFAs varme anmeldelse af Future Islands’ 2020 album As Long As You Are.


ANNONCE