Nyhed

Future Islands kommer tilbage til Aarhus

GAFFA.dk - alt om musik

Der forestår et glædeligt gensyn og -hør, når Future Islands kommer til VoxHall i Aarhus den 24. oktober 2022. 

Synthpop-kvartetten opstod oprindeligt som en trio i Greenville, North Caroline i 2006. I 2020 blev stand-in-percussionist Michael Lowry fuldgyldigt medlem af bandet.

Future Islands albumdebuterede i 2008 med Wave Like Home. Sidenhen fik de megen medieomtale for de følgende album In Evening Air (2010) og On The Water (2011), men brød for alvor igennem med Singles fra 2014. Det skyldtes blandt andet nummeret “Seasons (Waiting on You)” og en intens optræden i David Lettermans talkshow.


Siden gennembruddet har kvartetten med treårige mellemrum udgivet The Far Field (2017) og As Long As You Are (2020), som har fået henholdsvis fem og fire ud af seks stjerner i GAFFA.

LÆS OGSÅ: Future Islands debuterer ny single i talkshow

I 2014, udgivelsesåret for Singles, besøgte Future Islands VoxHall i Aarhus til Pop Revo-festival. De leverede et show, der ifølge vores anmelder levede stærkt op til forventningerne og fik fem ud af seks stjerner i GAFFA.


Til efteråret kommer Future Islands tilbage til VoxHall. Billetsalget starter på fredag den 25. marts kl. 10.00 via Fondenvoxhall.dk. 

Bandet har tidligere annonceret to nu udsolgte koncerter i Vega til august.

Varm op med en ikonisk performance af "Seasons (Waiting on You)" fra 2014 på Late Show with David Letterman:


ANNONCE