Nyhed

TRAILER: Ny dokumentar om samarbejdet mellem Nick Cave og Warren Ellis

GAFFA.dk – alt om musik

Filmen får premiere senere denne måned

Senere denne måned får den nye dokumentar This Much I Know to be True, om det kreative makkerpar Nick Cave og Warren Ellis, premiere på Berlin Film Festival og udgives efter planen senere i år. Sådan skriver det amerikanske medie Pitchfork. Den første trailer er dog landet i dag og giver et smugkig på instruktør Andrew Dominiks dokumentation af henholdsvis tilblivelsen af albummene Ghosteen og Carnage samt liveoptrædner med musik derfra. Førstnævnte er skabt af det australske rockband Nick Cave and the Bad Seeds, og sidstnævnte er et musikalsk projekt mellem Cave og Ellis.

Dokumentaren er, i følge det dertilhørende pressemateriale “et portræt af livet for os alle, idet vi bevæger os fra uskyldighed til erfaring, tilpasser os verden og dens ledsager tabet, og i sidste ende konfronteres med vores egen dødelighed.”


Det er ikke første gang, disse herrer samarbejder, da Andrew Dominik ligeledes var instruktør på dokumentaren One More Time With Feeling , der omhandler Nick Cave and the Bad Seeds og albummet Skeleton Tree, der skabes i tiden efter tabet af Caves teenagesøn.

LÆS OGSÅ: Sorgarbejde og sitrende studieoptagelser i stærk dokumentar

ANNONCE