Nyhed

My Bloody Valentine raser mod Spotify: "Fuldstændig forkert og fornærmende"

GAFFA.dk – alt om musik

"Teksterne er fuldstændig forkerte og fornærmende. Vi ved ikke, hvor de har fået dem fra, sandsynligvis fra en af ​​de lortesider på internettet."

Shoegaze-legenderne My Bloody Valentine skriver på Twitter, at streamingtjenesten Spotify har vist forkerte tekster til bandets sange. "Teksterne er fuldstændig forkerte og fornærmende. Vi ved ikke, hvor de har fået dem fra, sandsynligvis fra en af ​​de lortesider på internettet," skriver gruppen.

Bandet skrev sidste år kontrakt med Domino Records, som genudgav store dele af bandets katalog fysisk og lancerede musikken på streamingtjenesterne for første gang.


Efter Spotify begyndte at samarbejde med tjenesten Musixmatch, kan du som bruger trykke på et ikon i afspilleren for at få teksten på den sang, du lytter til.

I skrivende stund er My Bloody Valentines tekster fuldstændig fjernet, og i stedet står der: "Du kom til os, vi arbejder stadig på at finde teksten til denne sang."

Det har altid været en del af My Bloody Valentines udtryk at mixe deres vokaler lavt i forhold til guitarerne, og gruppens tekster kan derfor ofte være svære at høre.


LÆS OGSÅ: MY BLOODY VALENTINE-INTERVIEW: Forskellige liv levet gennem fire årtier


ANNONCE