Nyhed

Sinéad O'Connor indlagt efter søns død

GAFFA.dk – alt om musik

"Jeg er ked af, at jeg har gjort alle urolige"

Som vi skrev i sidste uge, oplevede Sinéad O'Connor enhver mor og fars værste mareridt, da hendes 17-årige søn blev fundet død, for egen hånd. Hun er nu indlagt, skriver CNN.

Få dage efter sønnens død skrev den irske sanger nogle urovækkende tweets på en uofficiel Twitter-profil, hvor hun antydede, at hun ville tage sit eget liv. "Jeg har besluttet mig for at følge min søn. Der er ingen mening i at leve uden ham. Alt, jeg rører ved, ødelægger jeg. Jeg blev her kun for ham. Og nu er han væk," skrev hun ifølge CNN.


Få timer senere skrev hun dog, at hun nu var på vej i behandling. "Jeg skulle ikke have sagt det. Jeg er sammen med politiet nu og er på vej til hospitalet. Jeg er ked af, at jeg har gjort alle urolige. Jeg er fortabt uden min søn og hader mig selv. Hospitalet vil hjælpe mig et stykke tid. Men jeg vil finde Shane. Dette er bare en forsinkelse."

Den irske sanger og sangskriver, der især er kendt for sin 1990-fortolkning af Prince-sangen "Nothing Compares 2 U", har i de senere år været åben omkring sine mentale problemer.

I 2018 konverterede hun til islam og tog i den forbindelse navnet Shuhada' Sadaqat, men hun optræder og udgiver stadig under navnet Sinéad O'Connor.


Sinéad O'Connor har ud over Shane tre andre børn. 

I 2021 udgav hun sin roste selvbiografi, Rememberings. Hendes seneste album er I'm Not Bossy, I'm the Boss fra 2014.

Har du eller nogen du kender selvmordstanker? Der er hjælp at få:


Livslinien – telefon 70 201 201.

Livslinien er en anonym telefonrådgivning samt netrådgivning for blandt andet mennesker med selvmordstanker, pårørende og efterladte. De har åbent hver dag fra kl. 11.00-05.00.

LÆS OGSÅ: Sinéad O’Connor-dokumentar får premiere på kendt filmfestival

ANNONCE