Nyhed

Smukfest: Vi glæder os til Bieber kommer

Bieber er i bedring, og arrangørerne i Skanderborg frygter stadig ikke aflysning

Tidligere på sommeren blev det offentligt kendt, den canadiske popstjerne Justin Bieber er blevet ramt af det såkaldte Ramsay Hunt-syndrom. Den sjældne lidelse medførte lammelser i ansigtet hos den populære sanger, som efterfølgende har aflyst en række shows på sin aktuelle amerikanske turné.

Den uheldige situation har naturligt nok fået flere til at tvivle på, hvorvidt Bieber som planlagt kommer til at give koncert på årets Smukfest i Skanderborg, hvor han er på plakaten den 3. august. 

I Skanderborg har arrangørerne dog hele tiden været optimistiske i deres udmeldinger - og det er stadig tilfældet. Ikke mindst efter, at nye billeder viser en Bieber som tilsyneladende er i bedring. Det skriver Ekstra Bladet.


Allerede kort efter offentliggørelsen af Biebers sygdom meldte hans hustru om bedring. "Han får det bedre dag for dag. Han har det også meget bedre, men det var jo uden tvivl enormt skræmmende og en underlig situation pludselig at være i," udtalte Hailey Bieber til Good Morning America for en måneds tid siden.

Til Ekstra Bladet fortæller Søren Eskildsen, talsmand for Smukfest, at man både har en plan B og C i baghånden - men ikke forventer at få brug for den.


LÆS OGSÅ: Justin Bieber lancerer sit eget joint-mærke

"Vi ser selvfølgelig frem til, at han (Bieber, red.) kommer. Så længe vi ikke har hørt noget om en aflysning, så har han jo ikke aflyst, udtaler Søren Eskildsen og tilføjer:

"Som alle andre bookinger hos os, så er der selvfølgelig en tæt dialog mellem management og os som arrangører. Vi har som sagt ikke hørt noget om en aflysning, og derfor glæder vi os fortsat til at byde ham velkommen i Bøgeskoven."


ANNONCE