Nyhed

Eros Ramazzotti vender tilbage

Den italienske verdensstjerne giver sit største show på dansk grund siden 1998 i Royal Arena den 4. maj 2023.

Efter at have været stille de seneste år er poplegenden Eros Ramazzotti tilbage i stor stil. Med et nyt album BATTITO INFINITO på vej drager han på en omfattende verdensturné, der starter i efteråret og nærmer sig slutningen i København næste forår. Ramazzottis karriere startede allerede i starten af 80’erne, men han gjorde sit store internationale gennembrud med pladen Tutte Storie i 1993. Siden da har han solgt 70 millioner plader og streamet mere end to milliarder globalt og sunget med ikoner som Tina Turner, Joe Cocker, Cher og Carlos Santana.

Ligesom de fleste andre musikere har Ramazzotti de sidste år haft god tid til at fordybe sig i sangskrivningen og er klar med sit nye album den 16. september i år. Den første single ”AMA” er klar allerede i morgen den 10. juni. Fire år efter hans seneste plade er der altså lagt i kakkelovnen til et storslået show med den italienske charmør, der udtaler i en pressemeddelelse:

”Jeg synes, de her koncerter er den bedste måde at fejre disse nye sange, der snart bliver udgivet. Jeg involverede mig, fulgte med i hver eneste af processerne, og tog mig af hver eneste detalje og nuance. I hver af disse shows vil der være en lille del af mig og min historie. Jeg kan ikke vente til at møde og omfavne mine fans over hele verden igen, for jeg tror på, at det er den bedste måde at se den her komplekse tid i øjnene og begynde at lave musik igen. Sammen.”


Eros Ramazzotti er i medierne ofte blevet affejet værende intetsigende, let underholdning. Ikke desto mindre bliver han lige så ofte rost for sit showmanship og musikalitet, og vores anmelder roste både hans stemme og guitarspil da han sidst gæstede Danmark i K.B. Hallen før pandemien.

LÆS OGSÅ: “Everyone’s gonna freak out”: Hvorfor du skal lytte til John Mayer

Spillested: Royal Arena


Dato: Den 4. maj 2023

Billetsalg: d. 23. juni 2022 på Ticketmaster.dk

Billetpris: 450-650 kr. (+ gebyr)


 

 

ANNONCE