Nyhed

Snoop Dogg aflyser dansk koncert

Rapveteranen aflyser alle årets koncerter uden for USA på grund af kalenderproblemer

I Wanna Thank Me var titlen på den turné, Snoop Dogg skulle have været på i Europa i det tidlige efterår, men der er nok mange andre, der ikke vil takke ham nu. Hele Europaturnéen er nemlig aflyst og dermed også koncerten i Royal Arena 10. september, fortæller han på Instagram. Også den efterfølgende Australienturné er aflyst.

"Kære venner og fans. På grund af uforudsete kalenderkonflikter, herunder familieforpligtelser og kommende film- og tv-projekter, er Snoop Dogg ked af, at han er nødt til at aflyse alle kommende turnédatoer uden for USA i 2022", fortæller et opslag på rapveteranens Instagram-profil, og det fortsætter:

"Han var spændt på at se sine fans rundt omkring i verden, og han undskylder over for alle dem, der havde planer om at se hans shows. Han glæder sig til at kunne afholde sine shows på et andet tidspunkt. Billetter refunderes, hvor de er købt."


Rapveteranen gennemfører dog sine planlagte koncerter i USA i 2022.

Europaturnéen var i forvejen udsat fra begyndelsen af 2022 på grund af coronarestriktioner.

I Wanna Thank Me er også titlen på Snoop Doggs tredjenyeste album, udgivet i 2019 – det var det nyeste, da touren blev lanceret i marts 2021. GAFFAs anmelder var godt tilfreds med denne udgivelse.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Snoop minder os alle sammen om, hvorfor vi elsker ham

Snoop Dogg har ikke givet koncert i Danmark siden 2015, hvor han optrådte på Plænen i Tivoli.

ANNONCE