Nyhed

Danish Music Awards er tilbage – nu med ny vært

Sara Bro indtræder for første gang i rollen som vært for DMA

Danish Music Awards, Danmarks ældste og måske mest prestigefyldte prisfest, er tilbage. I år bliver det 33. gang, at arrangementet løber af stablen, og denne gang bliver showet afholdt i Moltkes Palæ i København den 3. november.

For første gang nogensinde indtager den danske radiovært Sara Bro værttjansen, og om rollen udtaler hun i en pressemeddelelse følgende:

”Musikken er så vigtig en del af vores liv. Uanset om vi er glade, kede af det, nervøse eller lykkelige ville livet aldrig være det samme uden den. Derfor er det også en meget stor ære for mig at blive vært for DMA i år. Simpelthen fordi jeg får lov til at stå i spidsen for at hylde danske artister med den respekt, de fortjener".


Lasse Lindholm, der er formand for DMA-Akademiet og kommunikationsdirektør i musikselskabernes brancheorganisation IFPI, supplerer:

”Sara Bro har været tæt på dansk musik i det meste af sin karriere, hun er topprofessionel, og så er hun helt sin egen. Med andre ord kunne jeg ikke forestille mig en bedre vært til et Danish Music Awards i nye rammer".

Normalt bliver showet transmitteret, sådan at danske musikelskere kan følge med i, hvilke priser der bliver overrakt til de danske kunstnere, men Danish Music Awards anno 2022 bliver iført nye klæder.


I år bliver arrangementet nemlig ikke transmitteret for at skabe en mere eksklusiv prisfest for de nominerede kunstnere, men i en pressemeddelelse bliver det lovet, at man kan følge aftenens forløb gennem sociale medier.

Ved Danish Music Awards 2022 bliver der uddelt 12 priser. De nominerede bliver løbende offentliggjort på sociale medier og på DMAs hjemmeside.  

LÆS OGSÅ: Sara Bro om sin musiksmag: "Det er ligesom mit mellemnavn at tage alle pinlige ting frem i lyset"


ANNONCE