Nyhed

Ed Sheeran forærer Sam Smith stor marmorskulptur af kønsdel: "Jeg er ikke den første, der får sådan én"

Sam Smith afslørede under tv-show, at de havde fået en næsten to meter høj penisstatue af Ed Sheeran

Under The Kelly Clarkson Show fortalte sangeren om den lidt utraditionelle gave fra Ed Sheeran, som de vil ændre til en fontæne.

”Det er faktisk vildt. Jeg troede, at det var en joke, men det var en næsten to meter høj penis af marmor. Den vejer to tons, og jeg er nødt til at bruge en kran for at få den ind i mit hus.”

Og det er åbenbart lidt et kendetegn for Sheeran at forære fallos-gaver, som Smith selv fortæller.


”Han giver folk støbte penisser. Jeg er ikke den første – Elton fik den første.”

I interviewet kommer både Sam Smith og ”Stronger (What Doesn’t Kill You)”-sangeren ind på navne til formen. Først Phillip eller Kevin – mens de ender på Hastings hertug.

Du kan se det fulde interview her.


Smith var på besøg hos talkshowet for at promovere den nye single, ”Unholy,” der i øjeblikket er nummer et på Spotifys top-50 med syv millioner daglige afspilninger. Den er en del af det fjerde album med sangen ”Love Me More.”

Selvom albummet ikke er officielt endnu, er det opfølgeren til det mere dansevenlige Love Goes, der fik fire ud af seks stjerner af GAFFA.


”Seneste single, ”Diamonds,” er en popbasker med housede disko-undertoner i bedste og mest britiske stil, som det er set hos andre britiske kunstnere som Dua Lipa og Jessie Ware. Resultatet er en skæring, som det er fysisk umuligt at sidde stille til,” skrev Sara Elisabeth Nedergaard i anmeldelsen.

LÆS OGSÅ: Vi anmelder samtlige Bond-temasange – på skala 001-007 stjerner

ANNONCE