Nyhed

Justin Bieber udskyder resten af sin turné – rammer koncerter i Danmark

Udsættelsen sker efter flere aflysninger i Sydamerika, Sydafrika og Asien

Efter aflysningen af ​​flere shows i Sydamerika, Sydafrika og Asien har Justin Bieber nu udskudt alle sine resterende "Justice" World Tour-shows til et endnu ukendt tidspunkt. Dog lyder beskeden, at det bliver engang næste år. 

Det var gennem Instagram, at den officielle besked om aflysningen tikkede ind, og i den beskrives det, at billetholdere, vil få løbende information om, hvad der kommer til at ske. 

Turnéen, som oprindeligt var planlagt til at starte 2020, er allerede blevet udskudt eller forsinket flere gange - senest på grund af Biebers kamp med Ramsay Hunt-syndromet, en sjælden virus, der i hans tilfælde forårsagede ansigtslammelse.

Touren gik endelig igang i marts og dækkede det meste af Nordamerika, men han udskød de resterende datoer i begyndelsen af ​​juni efter at have annonceret sine vanskeligheder med sygdommen. 

Han genoptog turnéen i august, men efter flere shows, inklusive Smukfest, meddelte han den 6. september, at han var nødt til at tage en pause fra sin optræden "for at gøre sit helbred til en prioritet lige nu."

Turnéen var planlagt til at blive genoptaget den 22. oktober i Malaysia, og fortsætte gennem Østasien, Australien og New Zealand, før den skulle genoptages i Europa i januar og fortsætte til slutningen af ​​marts, hvor han altså skulle have lagt vejen forbi Danmark.


ANNONCE